Bel ons:

026 44 33 644

7 dagen 24 uur per dag bereikbaar

Familiebedrijf sinds

1907

ketel3
slider
Radiatoren
evohome-Empfang-Arztpraxis

Badkamerrenovatie

Uw badkamer een nieuwe uitstraling geven?

Wanneer u besluit een nieuwe uitstraling aan uw badkamer te geven, is een badkamerrenovatie een goed alternatief ten opzichte van complete nieuwbouw. Het valt vaak goedkoper uit. Maar naast deze geldbesparing levert een dergelijke renovatie ook een tijdsbesparing op. Bent u woonachtig in de omgeving van Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp of Zevenaar? Neem dan contact op met installatiebedrijf Cornelissen. Voor een badkamerrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres.
Badkamerrenovatie

De begroting van uw badkamerrenovatie

Natuurlijk wilt u weten wat een badkamerrenovatie gaat kosten. Uw geld moet immers goed besteed worden. Hoewel een renovatie altijd duurder of goedkoper kan uitvallen dan in eerste instantie begroot, hanteert Cornelissen Installatietechniek altijd scherpe tarieven voor materialen en uurloon. Voorafgaand aan de badkamerrenovatie bespreken wij met u de begroting en geven wij u tips en adviezen. Op deze manier weet u wat er allemaal komt kijken bij de renovatie en komt u niet voor verrassingen te staan. Ook wanneer u nog in de oriƫnterende fase zit kan Cornelissen u van advies voorzien op het gebied van sanitaire voorzieningen, tegels, sfeer et cetera.

Recht op subsidie?

Het kan zijn dat u bij uw badkamerrenovatie in aanmerking komt voor subsidie, wanneer u energiebesparende en milieuvriendelijke maatregelen treft. Op deze manier krijgt u niet alleen een mooiere badkamer, maar kan de klus ook nog eens goedkoper uitvallen. Laat u zich dan ook eens goed adviseren om te zien of u hiervoor in aanmerking komt.

Eerlijk advies

Cornelissen Installatietechniek denkt altijd van begin tot eind met u mee. U krijgt altijd een eerlijk en reƫel advies. Bij een renovatie houden wij tevens altijd rekening met de geldende regels, voorschriften en veiligheidseisen zodat u zich daar niet om hoeft te bekommeren. De afgelopen jaren hebben wij op het gebied van badkamerrenovatie al veel klussen tot een mooi einde gebracht en veel klanten zijn u al tevreden voorgegaan. Wij pakken alle klussen met beide handen aan en ons doel is uw woon- en douchegemak te vergroten door enkel top end diensten af te leveren.

Maak een afspraak!

Heeft u dus hulp nodig bij uw badkamerrenovatie van een ervaren installatiebedrijf? Neem dan in de regio Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp of Zevenaar contact op met Cornelissen Installatietechniek. Wij kunnen u degelijk advies geven en kunnen ook het periodieke onderhoud van uw sanitaire voorzieningen voor onze rekening nemen. Bel voor meer informatie over een badkamerrenovatie 026-4433644.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw Telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht

24/7 telefonisch bereikbaar

026 44 33 644

© Copyright 2019. Sitemap | Algemene Voorwaarden