Bel ons:

026 44 33 644

7 dagen 24 uur per dag bereikbaar

Familiebedrijf sinds

1907

ketel3
slider
Radiatoren
evohome-Empfang-Arztpraxis

Ecocomfort

“Duurzaamheid” is de toekomst. Een begrip dat niet meer weg te denken is uit onze maatschappij. Milieuvervuiling door te hoge CO2 uitstoten en de verder oplopende energiekosten kunnen worden teruggedrongen, mede door gebruik te maken van ecocomfort-producten. Deze producten maken gebruik van moderne, inovatieve, en vooral duurzame energietechnieken, zoals het gebruik van zonne-energie, windenergie, waterkracht, aardwarmte en energie uit de lucht.

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste duurzame oplossingen door middel van een gedegen advies en een duidelijke “groene” productlijn.

Duurzaamheid is voor de Nederlandse regering altijd een actueel onderwerp, duurzame energiebronnen “groene energie” krijgen dan ook veel aandacht. Om het duurzaam, ontwikkelen, bouwen en installeren te stimuleren zijn er diverse financieringen en subsidies voor de aanschaf van duurzame producten. Wij kijken samen met u naar de juiste prijsvorm en natuurlijk ook de subsidie mogelijkheden. Een interessant product op dit gebied is de warmtepomp. Vanwege aantrekkelijke subsidieregelingen van uit de Nederlandse overheid kiezen steeds meer huishoudens voor een warmtepomp boiler of een waterpomp zwembad om hun zwembad te verwarmen.

ecocomfort: economisch verantwoorde installaties voor een ecologische en comfortabele leef en werkomgeving.

ecocomfort_btn

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw Telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht

24/7 telefonisch bereikbaar

026 44 33 644

© Copyright 2019. Sitemap | Algemene Voorwaarden