Bel ons:

026 44 33 644

7 dagen 24 uur per dag bereikbaar

Familiebedrijf sinds

1907

ketel3
slider
Radiatoren
evohome-Empfang-Arztpraxis

Loria warmtepomp

Een betaalbare warmtepomp

Met de Loria warmtepomp kiest u voor een betaalbare warmtepomp van de hoogste kwaliteit. De Loria maakt gebruik van de warmte die zich in de buitenlucht bevindt om (het tapwater in) uw woning of andersoortig pand te verwarmen. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens goed voor uw energierekening. En heeft u in de zomer behoefte aan extra koeling? Ook deze optie kan probleemloos in de Loria geïntegreerd worden. Een van de belangrijke voordelen die de Loria met zich meebrengt, is dat deze niet afhankelijk is van een gasaansluiting. Bent u benieuwd naar de vele andere redenen om voor deze warmtepomp te gaan? En waarom u juist voor de plaatsing ervan voor Cornelissen Installatietechniek B.V. zou moeten kiezen? U leest het hieronder!

Ontdek de kernkwaliteiten van de Loria warmtepomp

De Loria is een zeer populair type warmtepomp, met name bij nieuwbouwprojecten en grootschalige renovaties. Dat is niet verwonderlijk als u bedenkt dat deze warmtepompinstallatie:

  • Verkrijgbaar is in verschillende vermogensklassen
  • Zeer compact is
  • Tapwater tot 55°C kan opwarmen
  • Zelfs bij -20°C nog werkt
  • Zeer eenvoudig te onderhouden is
  • Uitgebreid kan worden met een koelingsfunctie en een boilervat van 190 liter

Maak kennis met onze werkwijze

Cornelissen Installatietechniek B.V. staat al sinds 1907 bekend als een installatiebedrijf dat maatwerk hoog in het vaandel heeft staan. Dit zult u al merken gedurende de adviesfase. Wij kunnen ons voorstellen dat u zich niet dagelijks met warmtepompinstallaties bezighoudt. Onze ervaren en zeer goed opgeleide experts staan u daarom graag bij met professioneel advies. Daarvoor inventariseren ze grondig uw voorkeuren en situatie. Zo weet u zeker dat u de beschikking krijgt over een optimaal passende warmtepomp. Wellicht is dat in uw geval een Loria warmtepomp met een vermogen van 4 Kw, of juist eentje van 10 Kw. Ongeacht de warmtepomp die u kiest, heeft u bij ons de zekerheid dat deze zeer vakkundig geïnstalleerd wordt. Bovendien zijn wij 24 uur per dag bereikbaar, wat betekent dat u altijd een beroep kunt doen op onze onderhoudsservice!

Vragen of een offerte aanvragen? Bel of mail ons!

Heeft u nog vragen over de Loria warmtepompinstallatie? Bijvoorbeeld of deze ook geschikt is voor uw specifieke situatie? Of wilt u direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dat doet u telefonisch via 026-4433644. Mailen mag naar info@cornelissenbv.nl. U kunt bovendien ons online contactformulier gebruiken. Met Cornelissen Installatietechniek B.V. garandeert u zich van een snelle levering en kundige plaatsing van uw Loria warmtepomp!

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw Telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht

24/7 telefonisch bereikbaar

026 44 33 644

© Copyright 2019. Sitemap | Algemene Voorwaarden