Bel ons:

026 44 33 644

7 dagen 24 uur per dag bereikbaar

Familiebedrijf sinds

1907

ketel3
slider
Radiatoren
evohome-Empfang-Arztpraxis

Warmtepomp boiler

Kies ook voor duurzaamheid en rendement!

Wilt u ook het gehele jaar door genieten van warm water met een hoger rendement dan welke HR gasketel dan ook? Kies dan voor een warmtepomp boiler. Een dergelijke boiler verbruikt gemiddeld 60 tot 70 procent minder elektriciteit dan klassieke elektrische boilers. Informeer eens naar de mogelijkheden bij Cornelissen Installatietechniek. Wij zijn werkzaam in onder andere Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp en Zevenaar en hopen ook u van dienst te kunnen zijn!

Warmtepomp boiler

De werking

Een warmtepomp boiler is erg energiezuinig. De warmtepomp onttrekt warmte aan de omgevingslucht. De lucht wordt door een ventilator aangezogen, waarna de lucht door een warmtewisselaar met koelmiddel geleid wordt. Op deze manier ontstaat gas, dat na compressie tot 85 graden Celsius wordt opgewarmd. Vervolgens wordt met behulp van een tweede wisselaar de warmte doorgegeven aan het water in de boiler. Dit water kan tot wel 70 graden worden opgewarmd, waarbij ongeveer twee derde van de energie aan de lucht wordt ontrokken. Door de ingebouwde warmtepomp levert een dergelijke boiler wel 3 maal zoveel energie op, dan de energie die wordt verbruikt. U snapt dus wel waarom een warmtepomp boiler een zeer rendabele investering is. .

’Groene’ ontwikkelingen

Met de huidige ontwikkelingen op het gebied van duurzame, groene energie wordt het voor steeds meer huishoudens interessant om ook voor duurzame oplossingen te kiezen. Zeker nu de overheid op grote schaal subsidies verstrekt om het gebruik van groene energie aan te moedigen, is het wellicht voor u de moeite waard eens te bekijken of een warmtepomp voor uw woning een juiste keuze is. Cornelissen Installatietechniek kan u hierbij van advies voorzien.

Waarom een warmtepomp?

Wanneer u contact opneemt met Cornelissen Installatietechniek, komen wij graag bij u langs om te bekijken welke maatregelen er nodig zijn om uw woning op een zo milieuvriendelijke wijze in te richten. Kijk hieronder eens naar de redenen waarom u voor een warmtepomp boiler zou kunnen kiezen:

  • Duurzame oplossing
  • Energiezuinig
  • Hoog rendement van uw boiler
  • Milieuvriendelijk
  • Subsidies mogelijk
  • U merkt het in uw portemonnee!

Contact

Wilt u weten of een dergelijke boiler iets voor uw woning is? Neem dan contact op met Cornelissen Installatietechniek. Wij staan in onder andere Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp en Zevenaar dag en nacht voor u klaar en hebben tevens een eigen storingsdienst. Bel voor informatie over een warmtepomp boiler naar 0264433644 en wellicht kunnen wij u vandaag met een warmtepomp van dienst zijn!

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw Telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht

24/7 telefonisch bereikbaar

026 44 33 644

© Copyright 2019. Sitemap | Algemene Voorwaarden