Bel ons:

026 44 33 644

7 dagen 24 uur per dag bereikbaar

Familiebedrijf sinds

1907

ketel3
slider
Radiatoren
evohome-Empfang-Arztpraxis

Zonnestroomboiler

Duurzaamheid: om over na te denken

Voor een steeds groter wordende groep mensen is duurzaamheid een onderwerp om over na te denken. De technologie op dit gebied gaat met sprongen vooruit en steeds meer mensen kiezen voor duurzame en energiezuinige manieren om hun wooncomfort te vergroten. Een van die manieren is het laten installeren van een zonnestroomboiler. Cornelissen Installatietechniek kan u hierbij adviseren. Woont u in de omgeving van Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp of Zevenaar? Schakel dan de professionele vakmensen van Cornelissen Installatietechnieken in!
Zonnestroomboiler

De werking van een zonnestroomboiler

Met behulp van de energie van zonnepanelen wordt het water in de zonnestroomboiler verwarmd. De zonnepanelen zijn rechtstreeks aangesloten op het verwarmingselement van de zonnestroomboiler, waardoor er geen elektrische energie verloren gaat. Dit hoge rendement levert voordelen voor zowel het milieu als uw portemonnee op. Met behulp van een thermostaat kunt u de gewenste temperatuur van het water instellen. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, wordt de elektriciteit doorgezet naar een omvormer, zodat de stroom gebruikt kan worden voor uw elektrische installaties.

De voordelen

Cornelissen Installatietechniek komt graag bij u langs om te bekijken of een zonnestroomboiler een passende oplossing is om meer duurzaam rendement uit uw woning te halen. Zie hieronder een overzicht van de redenen waarom een zonnestroomboiler interessant voor u kan zijn:

  • Duurzaam in gebruik
  • Zuinig in energie
  • Er wordt een hoog rendement behaald
  • Mogelijk recht op subsidie
  • Gunstig voor uw portemonnee

Over ons

Cornelissen Installatietechniek is al ruim 100 jaar het aanspreekpunt op het gebied van installaties en producten die op een duurzame, milieuvriendelijke wijze uw wooncomfort kunnen vergroten. Voor zowel de particuliere als zakelijke sector kiezen wij altijd de beste oplossing en wij staan dan ook bekend om onze persoonlijke, betrokken werkwijze. Installatiechniek is immers maatwerk en vraagt ook als het gaat om een zonnestroomboiler om een op maat gemaakte offerte die uw wensen precies in kaart brengt.

Een offerte op maat

Wilt u ook een op maat gemaakte offerte om te zien welk rendement een zonnestroomboiler voor u kan opleveren? En bent u woonachtig in Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp of Zevenaar. Neem dan vrijblijvend contact op met Cornelissen Installatietechniek door te bellen naar 026-4433644 en wie weet ervaart u binnenkort zelf het gemak van de zonnestroomboiler!

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw Telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht

24/7 telefonisch bereikbaar

026 44 33 644

© Copyright 2019. Sitemap | Algemene Voorwaarden