skip to Main Content

Vacature: Administratief Talent

Administratief talent gezocht in hartje Arnhem! Je denkt vast “oh, dan kan ik de hele dag lekker achter de computer zitten,” maar ook de telefoon kent geen geheimen voor jou. En lastige vragen van klanten bestaan bij ons niet. Jij staat altijd iedereen netjes te woord, met geduld, en weet ze tevreden te stellen als ze de telefoon ophangen. Ook onze vaklui hebben een vertrouwde stem nodig. Jij bent hun aanspreekpunt op het gebied van planning, inkoop en ook een beetje gezelligheid. Want gezelligheid kennen we wel binnen ons installatiebedrijf. Slechte grappen zijn aan de orde van de dag. En als je even een potje wilt darten, dan hebben we daarvoor alles ingericht op ons spiksplinternieuwe kantoor in Arnhem. Of zoals de Arnhemmers zeggen, “Ernhem”. Dus waar wacht je nog op? Klim in de pen en reageer hieronder meteen op deze mooie baan.

Dit ga je doen

Met jouw vriendelijke en professionele aanpak ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en monteurs. Je houdt je voornamelijk bezig met het beantwoorden van binnenkomende vragen over uiteenlopende zaken zoals storingen, facturen en het inplannen van onderhoudsafspraken. Voor deze functie is geen inhoudelijke voorkennis vereist; wij leren je graag alles over wie je waarvoor moet benaderen binnen ons bedrijf. Want zo zijn we; we delen graag onze kennis!

Een korte opsomming van je taken:

 • Vragen beantwoorden van klanten en monteurs. Beide verdienen namelijk snel duidelijkheid!
 • Inplannen van werkzaamheden en zorgen voor de inkoop van spulletjes.
 • Printen, kopiëren en pakketten sorteren ga je ook doen.
 • Als je ook verstand hebt van financiële zaken, dan hebben we je hulp hard nodig.
 • Gezellig doen samen met collega’s op kantoor. Af en toe thuiswerken kan ook, maar we willen wel graag van je genieten als fijne collega op kantoor.

Cornelissen Arnhem

Voor wat hoort wat. Dit krijg je als je bij ons komt werken

 • Een topsalaris. Je kunt er geen Ferrari van kopen, maar we zorgen wel dat je “marktconform” wordt beloond. We doen er hier geheimzinnig over, omdat we dit graag met je aan tafel willen bespreken.
 • Als je fulltime werkt, dan wil je ook weleens vrij zijn. Dat kan! Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
 • Als je parttime aan de slag wilt, dan kan dit allemaal. Eerst de kids naar school en dan naar ons toe? Allemaal mogelijk!
 • Een team van geweldige collega’s die voor je klaarstaan.
 • Werken in Arnhem. Je kunt in de pauze gaan darten of een wandeling maken richting de witte prijzenhallen (voor Arnhemmers wel bekend) en een broodje halen.
 • We zorgen goed voor je pensioen. 70% betalen wij en je betaalt zelf 30% mee aan je pensioen.
 • All over the news: duurzaamheid. Wij staan hier voor en we hebben genoeg werk voor de toekomst.
 • Ontwikkelen kan bij ons allemaal. Sterker nog: we stimuleren het!

Over Cornelissen Installatietechniek

Cornelissen Installatietechniek is een bedrijf dat al meer dan 115 jaar in de regio Arnhem zit. Wij helpen mensen met het verduurzamen van hun woning. We installeren bijvoorbeeld warmtepompen. Ook kunnen mensen bij ons terecht voor cv-installaties, sanitair, zink- en dakwerk, loodgieters- en elektra werkzaamheden. We werken aan projecten waarbij we bestaande gebouwen vernieuwen, maar ook verrichten we werkzaamheden in de nieuwbouw.

We streven naar een prettige werksfeer waarin iedereen het gesprek met elkaar aan durft te gaan. Om de ontwikkeling van onze medewerkers te bevorderen, voeren we iedere twee maanden evaluatiegesprekken. Ons bedrijf heeft een sociaal karakter en we gaan verder dan alleen werk; we staan altijd klaar om elkaar te helpen.

Dit breng je mee

Veel eisen hebben we niet. Omdat je veel contact met klanten en monteurs hebt, is het wel fijn als ze een vriendelijke stem aan de lijn krijgen. En lastige vragen bestaan voor jou niet. Het is ook prettig als jij zo’n type bent die thuis bijna volgens militaire principes structureert. Niets ontsnapt aan jouw gestructureerde en georganiseerde oog. Het zou geweldig zijn als jij hier op kantoor dezelfde exercities gaat invoeren.

Dit is ons wensenlijstje voor onze nieuwe collega:

 • Je brengt boodschappen duidelijk over, hebt sterke verbale vaardigheden en begrijpt vaktaal en jargon.
 • Oog voor detail, werkt planmatig en communiceert prettig.
 • Kan goed darten. Of je bent bereid om dit te leren. We snappen dat je niet meteen 9-darters gooit. Zolang het kantoor maar heel blijft. 😉
 • Je hanteert hoge kwaliteitsnormen binnen je eigen werk. En als je niet tevreden bent, dan ga je door totdat je tevreden bent.
 • Aan stresskippen hebben we niet zoveel. Je bent de rust zelve, in alle situaties.

Reageren?

Klinkt dit als jouw ideale baan? Geweldig! Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Door op de button te klikken kom je op ons aparte sollicitatieformulier terecht. Dit is gekoppeld aan ons systeem voor sollicitanten en wij nemen dit elke dag door. Je krijgt dus snel een antwoord. Mocht je toch vragen hebben, bel dan naar Robert Buning via 0645841855 of stuur een mail naar werkenbij@cornelissenbv.nl.

Solliciteren doe je hier! ->
Back To Top
026 443 36 44