skip to Main Content

Uw aanspreekpunt in installatietechniek

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een douche wc bij u thuis kan komen installeren? Dan bent u bij Cornelissen Installatietechniek aan het juiste adres. Wij zijn sinds 1907 een familiebedrijf en het aanspreekpunt voor vragen rondom installatietechniek in de omgeving van Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp of Zevenaar. Neem daarom gerust eens contact met ons op voor al uw vragen over de installatie van uw douche wc.

Sanitaire innovatie

Het is een nieuwe innovatie op sanitair gebied, deze douche wc. Het toilet kan met aangename waterstralen het onderlichaam na een toiletbezoek reinigen. Dit zorgt voor een fris, verzorgd gevoel. Alsof u net onder de douche vandaan komt. Een traditionele wc kan niet op tegen deze hygiënische manier van toiletteren.

Het principe

Eigenlijk werkt het principe achter deze wc simpel: met een druk op knop komt er een verborgen douche-arm uit het toilet tevoorschijn, die het onderlichaam met een aangename warme waterstraal reinigt. U blijft gewoon op de wc zitten. Comfortabel en hygiënisch dus! U kunt zelf de intensiteit van de douchestraal instellen.

Hygiëne met water

wc

Water is onmisbaar wanneer het gaat om onze dagelijkse lichaamsverzorging. Bij het wassen van onze handen, het nemen van een douche of bad. Een goede hygiëne is onmogelijk zonder water. Eigenlijk is het dan toch vreemd dat wij normaal gesproken alleen toiletpapier gebruiken? In Oosterse culturen is het vanzelfsprekend om na een toiletbezoek te reinigen met water. Echter raken hier ook steeds meer mensen tegenwoordig overtuigd van de zachte manier van reinigen die met een dergelijke wc kan worden gerealiseerd. Een bevordering voor uw welzijn!

Iets voor u?

Bent u benieuwd of een douche toilet iets voor u is? Kijk hieronder eens naar situaties waarin een douche toilet een oplossing kan zijn:

  • Heeft u last van allergieën? Water is het zachtste reinigingsmiddel!
  • Mensen met last van constipatie
  • Last van klachten zoals aambeien?
  • Mensen met een lichamelijke handicap: functie van bidet en wc in 1
  • Wanneer u op zoek bent naar meer luxe en comfort in uw kleinste kamertje

Offerte aanvragen?

Heeft u interesse in een douche toilet? Neem dan contact op met Cornelissen Installatietechniek. Wij zijn werkzaam in de regio Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp of Zevenaar en kunnen uw douche wc bij u komen installeren. Bel 026-4433644 voor een offerte.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44