skip to Main Content

Een veilige douche

Extra steun nodig onder de douche? Een douchestoel is dan een geschikte oplossing. Deze stoel biedt u extra stabiliteit tijdens het douchen. Cornelissen Installatietechniek kan u helpen bij de montage van de douchestoel bij u thuis. Ons bedrijf is werkzaam in de regio Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp of Zevenaar en hoopt ook u van dienst te kunnen zijn.

Specialist in sanitaire voorzieningen

Een douchestoel is een handig hulpmiddel voor iemand die niet lang staand kan douchen. In het geval van een kortdurende blessure of verwonding kan een simpele plastic stoel tijdelijk wat ondersteuning bieden. Echter, wanneer er sprake is van blijvend letsel, een handicap of ouderdom moet een douchestoel aan bepaalde eisen voldoen. Om de douchestoel op een veilige wijze te laten monteren, is het raadzaam contact op te nemen met een bedrijf in installatietechniek. Cornelissen BV is zo’n bedrijf en heeft jarenlange ervaring op het gebied van sanitaire voorzieningen.

Eisen aan een veilige badkamer

Een douchestoel komt in verschillende soorten en maten. Wanneer u besluit uw badkamer aan te laten passen zijn er een aantal dingen die u zichzelf af kunt vragen met betrekking tot het maken van een geschikte keuze. Kunt u zelf de badkamer in- en uitkomen? Kunt u zelfstandig gaan staan en zitten? Wat zijn uw voorkeuren? Heeft de douchestoel volgens u een rugleuning nodig? Voor extra stevigheid zijn er douchestoelen die aan een wand bevestigd kunnen worden.

Diensten op maat

Cornelissen Installatietechniek is gevestigd in Oosterbeek en is een allround, erkend installatiebedrijf dat zich kenmerkt door expertise en jarenlange ervaring. Wij streven altijd naar duurzame, slimme oplossingen en 100% klanttevredenheid. Ons bedrijf gaat verder dan installatie en montage. Wij zorgen voor onderhoud en advies en houden ons oog ook op de toekomst gericht. Zeker als het gaat om woningaanpassingen om woongemak te vergroten, zoals een veiligere badkamer, staan wij klaar met gerichte adviezen. Wij begrijpen als geen ander dat geen enkele situatie hetzelfde is en leveren onze diensten dan ook altijd op maat.

Meer gemak in uw badkamer

Heeft u behoefte aan meer veiligheid in uw badkamer? En denkt u dat een douchestoel u een veiliger gevoel gaat geven? Laat Cornelissen Installatietechniek de aanpassingen in uw sanitaire voorzieningen realiseren. Bent u woonachtig in de regio Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp of Zevenaar? Dan kunnen wij bij u langs komen om u van advies te voorzien en te bekijken welke maatregelen we kunnen nemen om u een veiliger en comfortabeler tijdens het douchen te geven. Voor een afspraak of vrijblijvende offerte voor een douchestoel belt u naar telefoonnummer 026-4433644.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44