skip to Main Content

Cornelissen installatietechniek is een familiebedrijf dat al ruim 110 jaar gevestigd is in de regio Arnhem. Wij zijn actief op het gebied van verduurzaming van bestaande woningen door middel van warmtepompen, zonneboilers en vloerverwarming. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor cv-installaties, sanitair, zink- en dakwerk, loodgieters- en elektrawerkzaamheden. Wij zijn zowel actief in de renovatie als nieuwbouw.

De functie:

Als tegelzetter ben je verantwoordelijk voor de tegelwerkzaamheden op wanden en vloeren van met name badkamers, keukens en toiletten.

Je bereidt de tegelwerkzaamheden voor, voert het tegelwerk uit en je werkt het netjes af. Samen met een loodgieter/ cv monteur zorg je voor het opleveren van een mooi stukje vakwerk.

Wat zijn de functie-eisen?

  • Ervaring met tegelwerkzaamheden
  • Representatief, betrouwbaar en goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent bereid om cursussen te volgen
  • Je woont in de omgeving Oosterbeek (straal van ongeveer 50 kilometer

Wat bieden wij?

  • Complete arbeidsvoorwaarden op basis van leeftijd en ervaring
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Een prettige werksfeer in een klein team
  • Verantwoordelijkheid

Heb jij interesse?

Zoek je een baan gerelateerd aan de installatietechniek en wil je werken in een dynamische, groeiende, stabiele en ontwikkelingsgerichte omgeving? Bij een bedrijf dat veel ruimte biedt voor eigen inbreng, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en zelfinitiatief? Een bedrijf waar de tevredenheid van de medewerkers hoog in het vaandel staat? Een bedrijf dat met enthousiaste medewerkers prachtige kleine en middelgrote projecten maakt?  Reageer dan en stuur dan je CV naar info@cornelissenbv.nl 

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44