skip to Main Content

Ervaren in woningaanpassing

Ervaren in woningaanpassing

Heeft u behoefte aan meer stabiliteit en veiligheid tijdens uw toiletbezoek? Dan zijn toiletbeugels een geschikte oplossing voor u. Cornelissen Installatietechniek staat graag voor u klaar wanneer u deze toiletbeugels op een veilige, stabiele manier gemonteerd wilt zien. Ons bedrijf is werkzaam in de regio Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp en Zevenaar en heeft jarenlange ervaring op het gebied van woningaanpassing en hulpmiddelen. Heeft u interesse? Informeer dan eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Toiletbeugels: steun en stabiliteit

Toiletbeugels kunnen steun geven bij het zitten en opstaan, wanneer u door een lichamelijke beperking zelf niet genoeg evenwicht heeft om stabiel van het toilet gebruik te maken. Ook is een dergelijke aanpassing in de badkamer mogelijk. De badkamer is de belangrijkste ruimte in een aangepaste woning, omdat hier vaak toch de meest intensieve verzorging plaatsvindt. U wilt natuurlijk dat deze verzorging op een zo licht mogelijke manier uit te voeren is. Maar natuurlijk wilt u niet dat uw woning er als een ziekenhuis uit komt te zien. Dat is geen probleem. Cornelissen Installatietechniek houdt rekening met uw persoonlijke voorkeuren en wij kunnen dan ook een passend ontwerp voor u maken. Uiteraard altijd volgens de geldende veiligheidsrichtlijnen.

De mogelijkheden

Zeker wanneer u extra bewegingsruimte nodig heeft voor een rolstoel of ander hulpmiddel, wordt een aangepast toilet vaak gecombineerd met de badkamer. Een toiletpot kan worden uitgerust met opklapbare toiletbeugels, die instelbaar zijn. Ook kunnen er toiletbeugels gemonteerd worden als buiksteun, wat voorkomt dat iemand voorover valt.

Comfortabel en zelfstandig wonen

Cornelissen Installatietechniek probeert altijd tegemoet te komen aan de vraag van mensen om comfortabel en zelfstandig thuis te kunnen wonen. Voor senioren, mensen met een lichamelijke beperking of in het geval van een revalidatie: ons bedrijf staat graag tot uw dienst. Omdat geen enkele situatie hetzelfde is, vraagt deze toekomstgerichte aanpak om maatwerk. Wij zijn ervan overtuigd dat de beste veiligheidsoplossingen gevonden worden wanneer wij samen met u de situatie ter plaatse beoordelen en met u in gesprek gaan om uw wensen in kaart te brengen. Of het nu gaat om het monteren van toiletbeugels, een verhoogd toilet of douche wc: wij geven u graag advies en stellen een vrijblijvende offerte op, zodat u zich goed kunt voorbereiden op de aanpassingen.

Meer informatie?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in uw woning en wilt u toiletbeugels of een ander hulpmiddel laten installeren? Schakel dan in Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp en Zevenaar Cornelissen Installatietechniek in. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor toiletbeugels, belt u ons op telefoonnummer 026-4433644.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossingĀ verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44