skip to Main Content

Advies voor woningaanpassing nodig?

Heeft u om wat voor reden dan ook moeite met buigen of te gaan zitten? Een verhoogd toilet kan dan een uitkomst bieden. Cornelissen Installatietechniek kan u helpen bij de installatie van het verhoogde toilet. Bent u woonachtig in de regio Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp of Zevenaar? Dan kunnen wij bij u langs komen om u van advies te voorzien en te bekijken welke maatregelen we kunnen nemen.

Toilet dat verhoogd is nodig?

In sommige situaties is het prettig wanneer een verhoogd toilet uitkomst kan bieden. Door de zithoogte die verhoogd is, is het voor mensen met lichamelijke beperkingen makkelijker een toiletbezoek te brengen. Een verhoogd toilet is makkelijker te reinigen en een toilet dat verhoogd is zorgt ervoor dat u makkelijker kunt gaan zitten of opstaan.

Maak van uw huis geen ziekenhuis!

Voor veel mensen kan het een ingrijpende gebeurtenis zijn wanneer een woning aangepast moet worden omdat men te kampen heeft met een lichamelijke beperking door ouderdom of een handicap. U wilt van uw huis immers geen ziekenhuis maken. Echter kunnen door simpele aanpassingen, zoals het laten installeren van een toilet dat verhoogd is, uw woongemak en leefkwaliteit vooruitgaan. Wacht daarom niet af en investeer in deze aanpassingen.

Met het oog op de toekomst

Wanneer u besluit Cornelissen Installatietechniek in te schakelen om een verhoogd of aangepast toilet te laten installeren, of andere wensen heeft op het gebied van woningaanpassing, dan komen wij graag bij u langs om per ruimte de mogelijkheden te beoordelen. Samen met u kijken we naar geschikte hulpmiddelen en oplossingen. Dit vraagt natuurlijk om deskundigheid, om tot een toekomstgericht plan te komen. Maar laat dat ook gerust aan ons over: wij hebben al jarenlange ervaring op het gebied van sanitaire voorzieningen. Wij zorgen ervoor dat het plan toegesneden wordt op uw situatie en uw woonwensen.

Het aanspreekpunt voor installatietechniek

Al ruim 100 jaar is Cornelissen Installatietechniek in Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp en Zevenaar het aanspreekpunt voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Ook op het gebied van woningaanpassingen zijn wij een betrouwbaar partner. Wij leveren immers producten die uw wooncomfort en woongemak vergroten. Heeft u interesse? Bel vandaag nog op telefoonnummer 026-4433644 en wellicht komen wij morgen al uw verhoogd toilet plaatsen!

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossingĀ verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44