skip to Main Content

Verkoper warmtepompen en airconditioning

Voel je thuis in een rol waar je elke dag het verschil maakt door klanten te helpen hun energieverbruik te verminderen en tegelijkertijd ons portfolio van terugkerende werkzaamheden uit te breiden. Kom dan werken als verkoper bij Cornelissen installatietechniek!

Wat ga je doen?
Jij wordt ons gezicht bij onze bestaande en nieuwe klanten. Met jouw scherpe (technische) inzicht en oog voor detail analyseer je klantbehoeften en vertaal je deze naadloos naar concrete oplossingen. Je voelt je als een vis in het water bij het adviseren over onze warmtepomp en airconditioningsoplossingen, het uitbrengen van offertes en het voeren van prijsonderhandelingen.

Als teamplayer ondersteun je niet alleen de binnendienst maar ook je collega’s in de buitendienst. Daarnaast zorg je voor de verzameling en interpretatie van cruciale marktinformatie en draag je bij aan de ontwikkeling van ons aanbod. Kortom: jouw input is goud waard bij onze groeiplannen voor de komende jaren. Dit zijn je taken als verkoper:

 • Analyseren van klantbehoeften en deze vertalen naar concrete, duurzame oplossingen.
 • Uitbrengen van offertes, voeren van prijsonderhandelingen en verzorgen van commerciële afrondingen.
 • Ondersteunen van zowel binnendienst als buitendienst collega’s en ontwikkelen van het productportfolio op basis van verkregen marktinzichten.
 • Onderhouden van contacten met bestaande en potentiële klanten en fungeren als aanspreekpunt voor onze relaties.
 • Verzorgen van financiële en administratieve verslaglegging en zorgen voor een volledige overdracht aan de collega’s die het gaan installeren.

Over Cornelissen BV

Cornelissen installatietechniek is een bedrijf dat al meer dan 115 jaar in de regio Arnhem zit. Wij helpen mensen met het verduurzamen van hun woning. We installeren bijvoorbeeld warmtepompen. Ook kunnen mensen bij ons terecht voor cv-installaties, sanitair, zink- en dakwerk, loodgieters- en elektrawerkzaamheden. We werken aan projecten waarbij we bestaande gebouwen vernieuwen, maar ook verrichten we werkzaamheden in de nieuwbouw.

We streven naar een prettige werksfeer waarin iedereen het gesprek met elkaar aan durft te gaan. Ook wanneer het om minder leuke onderwerpen gaat. Om de ontwikkeling van onze medewerkers te bevorderen, voeren we iedere twee maanden evaluatiegesprekken. Ons bedrijf heeft een sociaal karakter en we gaan verder dan alleen werk; we staan altijd klaar om elkaar te helpen.

Wat zijn de functie eisen?

Als verkoper ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten, en we waarderen daarom de volgende eigenschappen:

 • Je hebt een achtergrond op mbo-4/havo-niveau, verrijkt met relevante cursussen of trainingen.
 • Jouw zelfstandigheid en vermogen om prioriteiten te stellen laten je excelleren, zelfs onder tijdsdruk.
 • Met minstens twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie, breng je niet alleen kennis maar ook inzicht in bedrijfsprocessen mee.
 • Je bent een kei in het onderhouden van klantrelaties en weet hoe je met respect en discretie omgaat met bedrijfsgegevens.

Wat bieden wij?

Een dynamische werkplek met veel vrijheid om je rol vorm te geven, een hecht team dat staat te popelen om je te verwelkomen, en de kans om bij te dragen aan een groenere toekomst. Plus, je werkt in comfortabele kantooromstandigheden met regelmatig een uitstapje buiten de deur.

 • Een goed marktconform salaris met eventueel een bonuscomponent.
 • Je bent vrij om de bedrijfsauto te gebruiken.
 • Afwisselende werkzaamheden.
 • Een prettige werksfeer in een klein team waar je op terug kunt vallen.
 • Goede pensioenregeling (70% werkgeversbijdrage, 30% werknemersbijdrage).
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld.
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en/of opleidingen.
 • Flexibele kantoortijden. Je kunt bijvoorbeeld eerst de kinderen naar school brengen en dan beginnen met werk.

Solliciteer direct

Wil jij werken voor een bedrijf met toekomst? En ben je goed in adviserend verkopen? Dan willen we jou! Laat je contactgegevens hieronder achter, en we zullen snel contact met je opnemen. We kijken er naar uit om je te spreken en samen te ontdekken wat de toekomst brengt!

  Kom meteen in contact over jouw nieuwe baan!

  CV toesturen (kan later ook. Is niet verplicht)

  Bron


  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

  Back To Top
  026 443 36 44