skip to Main Content

Warmtepomp verkoopadviseur

Ben jij toe aan meer uitdaging en afwisseling? Kom dan bij ons werken als verkoopadviseur van warmtepompen. Als verkoopadviseur warmtepompen sta je voor onze (potentiële) klanten klaar met advies op maat. Zo beantwoord je vragen zoals: welke warmtepomp sluit bij de wensen aan? Wat is de investering? Hoe verloopt het installatieproces?
Jij bent klantvriendelijk en kan goed communiceren met potentiële klanten. Je kan rustig uitleggen hoe een warmtepomp werkt en hoe het proces verloopt. Naast de verkoopgesprekken, opstellen van offertes en overig klantcontact werk je nauw samen met de monteurs en de rest van het team.

Over Cornelissen BV

Cornelissen installatietechniek is een familiebedrijf dat al ruim 110 jaar gevestigd is in de regio Arnhem. Wij zijn actief op het gebied van verduurzaming van bestaande woningen door middel van warmtepompen, zonneboilers en vloerverwarming. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor cv-installaties, sanitair, zink- en dakwerk, loodgieters- en elektrawerkzaamheden. Wij zijn zowel actief in de renovatie als nieuwbouw.

Wat zijn de functie eisen

  • Ervaring met verkoop en/of klantencontact;
  • Affiniteit met warmtepompen en de installatiebranche;
  • Klantvriendelijk en representatief naar klanten;
  • In bezit van een rijbewijs;
  • Praktisch denkend, servicegericht en een teamplayer.

Wat bieden wij

  • Een goed salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Pensioenopbouw;
  • Afwisselende werkzaamheden;
  • Een prettige werksfeer in een klein team;
  • Ruimte om cursussen en/of opleidingen te volgen.

Solliciteer direct!

Zoek je een baan in de installatietechniek en wil je werken in een dynamische, groeiende, stabiele en ontwikkelingsgerichte omgeving? Bij een bedrijf dat veel ruimte biedt voor eigen inbreng, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en zelfinitiatief? Een bedrijf waar de tevredenheid van de medewerkers hoog in het vaandel staat? Stuur dan je sollicitatiebrief voorzien van een CV naar info@cornelissenbv.nl.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44