skip to Main Content

Verleng uw zwemseizoen

Uw zwembad op een energiezuinige manier verwarmen? Kies dan voor een warmtepomp in uw zwembad. Voor advies over de installatie van een dergelijke warmtepomp kunt bij Cornelissen Installatietechniek terecht. Wij zijn werkzaam in onder andere Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp en Zevenaar. Voor vragen of informatie, neem gerust contact met ons op.

Een warmtepomp voor uw zwembad

Wanneer u een zwembad heeft aangelegd in uw tuin, wilt u hier het hele jaar natuurlijk van blijven genieten. Zwemmen in water met een aangename temperatuur is dan ook een must. Maar het liefst wilt u daarbij onafhankelijk zijn van het klimaat. Een geschikte oplossing is dan het installeren van een warmtepomp.

Werking van de warmtepomp

Een van de meest effectieve manieren om een zwembad te verwarmen is momenteel het gebruik maken van een warmtepomp in uw zwembad. Door in de warmtepomp intern gas te comprimeren tot een hoge druk, stijgt de temperatuur en wordt het gas door een warmtewisselaar gestuurd. Vervolgens stroomt ook het water door de warmtewisselaar, waar de warmteafgifte plaatsvindt. In vergelijking met andere vormen van zwembadverwarming is dit een zeer energiezuinige manier en bent u het hele jaar door gegarandeerd van zwembadplezier!

Meer rendement uit uw zwembad

De hoeveelheid warmte die met een warmtepomp wordt geproduceerd, bestaat uit energie die uit de omgeving wordt onttrokken en de energie die nodig is voor het oppompen. U betaalt alleen voor de energie die nodig is voor het oppompen, waardoor dus zeer hoge rendementen worden behaald: een dergelijke boiler brengt wel drie keer meer energie op dan deze uiteindelijk verbruikt!

Uw keuze voor Cornelissen

Cornelissen Installatietechniek staat graag tot uw dienst om uw zwembad energiezuinig te verwarmen. Al ruim 100 jaar zijn wij voor zowel particulieren als ondernemers het aanspreekpunt als het gaat om kwalitatief hoogwaardige installaties. U kunt hierbij denken aan verwarming, loodgieterswerk, pompentechniek, sanitair en airconditioning. Kortom: producten die uw wooncomfort zullen vergroten. Tevens geven wij degelijk advies bij de aanschaf van een installatie en kunnen wij uw periodieke onderhoud uit handen nemen.

Neem contact op

Bent u woonachtig in de omgeving Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp of Zevenaar? En wilt u weten wat Cornelissen Installatietechniek voor u kan betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en laat een offerte opstellen voor een warmtepomp voor uw zwembad. Bel ons opĀ 026-4433644.

Nieuws


Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossingĀ verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44