skip to Main Content

Voor niets komt de zon op!

De zon schijnt dagelijks. In het voorjaar, de zomer en nazomer voelen we de heerlijke warme zonnestralen. Deze gratis zonnestralen zijn een perfecte duurzame energiebron. Door deze zonnestralen op een slimme manier op te vangen kunnen we deze energie gebruiken voor verwarmen van uw woning of bedrijfsruimte en voor het opwekken van elektriciteit. Met uw eigen woonhuis of bedrijfsgebouw kunt u zelf energie opwekken waarmee u uw energiekosten sterk reduceert.

Tevens levert u een persoonlijke bijdrage aan het behoud van natuur en milieu. ecocomfort -zonnesystemen plaatsen we met een “groene” gedachte. Met respect voor de natuur en het milieu.

We willen allemaal dat onze omgeving fris en schoon blijft en dat is nu mogelijk. Tegen relatief lage kosten en met de huidige subsidie regeling kunt u een zonnesysteem aanschaffen.

Door de huidige techniek kan een collector vrijwel bij elk gebouw geplaatst worden. Wij geven u graag een goed advies en hebben vakkundige mensen in dienst die een zonnesysteem op maat bij u komen monteren.

Wij denken graag met u mee en geven u goed advies. Onze vakkundige mensen plaatsen een zonnesysteem, zoals bijvoorbeeld een zonnestroomboiler, bij u op maat.

zonneboiler zonnecollector

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44