skip to Main Content

Duurzaamheid: om over na te denken

Voor een steeds groter wordende groep mensen is duurzaamheid een onderwerp om over na te denken. De technologie op dit gebied gaat met sprongen vooruit en steeds meer mensen kiezen voor duurzame en energiezuinige manieren om hun wooncomfort te vergroten. Een van die manieren is het laten installeren van een zonnestroomboiler. Cornelissen Installatietechniek kan u hierbij adviseren. Woont u in de omgeving van Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp of Zevenaar? Schakel dan de professionele vakmensen van Cornelissen Installatietechnieken in!
Zonnestroomboiler

zonneboiler zonnecollector

De werking van een zonnestroomboiler

Met behulp van de energie van zonnepanelen wordt het water in de zonnestroomboiler verwarmd. De zonnepanelen zijn rechtstreeks aangesloten op het verwarmingselement van de zonnestroomboiler, waardoor er geen elektrische energie verloren gaat. Dit hoge rendement levert voordelen voor zowel het milieu als uw portemonnee op. Met behulp van een thermostaat kunt u de gewenste temperatuur van het water instellen. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, wordt de elektriciteit doorgezet naar een omvormer, zodat de stroom gebruikt kan worden voor uw elektrische installaties.

Unieke service voordelen

Cornelissen Installatietechniek komt graag bij u langs om te bekijken of een zonnestroomboiler een passende oplossing is om meer duurzaam rendement uit uw woning te halen. Zie hieronder een overzicht van de redenen waarom een zonnestroomboiler interessant voor u kan zijn:

  • Duurzaam in gebruik
  • Zuinig in energie
  • Er wordt een hoog rendement behaald
  • Mogelijk recht op subsidie
  • Gunstig voor uw portemonnee

zonneboiler

Over Cornelissen Installatietechniek

Cornelissen Installatietechniek is al ruim 100 jaar het aanspreekpunt op het gebied van installaties en producten die op een duurzame, milieuvriendelijke wijze uw wooncomfort kunnen vergroten. Voor zowel de particuliere als zakelijke sector kiezen wij altijd de beste oplossing en wij staan dan ook bekend om onze persoonlijke, betrokken werkwijze. Installatiechniek is immers maatwerk en vraagt ook als het gaat om een zonnestroomboiler om een op maat gemaakte offerte die uw wensen precies in kaart brengt.

Neem contact op

Heeft u belangstelling en zou u graag geadviseerd worden wat een zonneboiler gaat kosten en opleveren voor uw situatie? Of bent u geïnteresseerd in één van onze vele andere specialiteiten? Neem contact met ons op door te bellen naar 026-4433644. U kunt bovendien een bericht achterlaten via ons online contactformulier en mailen kan ook: info@cornelissenbv.nl.

Nieuws


Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44