skip to Main Content

Airconditioning

Ook op warme dagen wilt u een temperatuur in huis waar u zich prettig bij voelt. Hiervoor kunnen wij u van dienst zijn met diverse, op maat gemaakte, airconditioningoplossingen. Airconditioners zijn een moderne, energiezuinige en efficiënte oplossing die als doel hebben de conditie van de lucht (temperatuur, vochtigheid, luchtstroom en reinheid) zo aangenaam mogelijk te maken.

Airconditioners zijn verkrijgbaar als split- en multi splitsysteem.

Splitsystemen:

Splitunits zijn opgebouwd uit twee delen, een binnenunit en een buitenunit, die beiden vast opgesteld worden en met koelleidingen met elkaar verbonden worden. De buitenunit kan op de grond, met beugels aan de wand of op het dak geplaatst worden.

Multi Splitsystemen:

De Multisplit-systemen zijn bijzonder efficiënt en rendabel, omdat meerdere binnenunits met één buitenunit verbonden kunnen worden. Het maakt hierbij niet uit welk model binnenunit men gebruikt.

Kijk ook bij: wandsystemen, cassettesystemen en multisplit.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44