skip to Main Content

Cornelissen Installatietechniek

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Denk hierbij aan centrale verwarming, loodgieterswerk, airconditioning, elektra, dakwerk en sanitair. Kortom, producten die uw wooncomfort en woongemak vergroten. Wij kunnen u degelijk advies geven bij de aanschaf van een nieuwe installatie en daarnaast verzorgen wij periodiek onderhoud en nemen wij u een zorg uit handen.

Onze missie

Cornelissen installatietechniek is een totaalinstallateur die als partner van haar klanten zoekt naar technische oplossingen die bijdragen aan een optimaal comfort thuis en op het werk. Onze medewerkers maken deel uit van ons familiebedrijf en stellen dagelijks alles in het werk onze klanten te ontzorgen.

Onderstaande video is gemaakt in de Steenstraat en het Velperplein in Arnhem in 1964.

Wat kunt u verwachten?

  • Familiebedrijf sinds 1907
  • Specialist in warmtepompen
  • Periodiek onderhoud
  • Zorg en aandacht

Wat zijn onze drijfveren?

Wij bieden u een persoonlijke benadering. Immers, niet iedere klant is hetzelfde. Daarom zijn onze offertes een vertaling van uw wensen en op maat gemaakt. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten waarop u jarenlang kunt vertrouwen. Want uw wooncomfort verdient onze zorg en aandacht.

Wij staan voor u klaar

En bij optimaal wooncomfort en échte service hoort volgens ons ook dat onderhoud en reparatie gebeurt als het u uitkomt.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44