skip to Main Content

Cornelissen Installatietechniek

Badkamers worden ook wel de duurste kamers per vierkante meter van het huis genoemd. Een badkamer verbouwen vergt daarnaast veel tijd en moeite. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat u bij de aanschaf van een badkamer goed geadviseerd wordt. Ook hierbij staat maatwerk naar uw wens centraal. Wij begeleiden u van de eerste ideevorming tot en met de uitvoering van de daadwerkelijke plaatsing. Om ideeën op te doen kunnen wij u meenemen naar een van de showrooms van onze leveranciers om samen met u de mogelijkheden te bekijken. Vervolgens krijgt u van ons een uitgebreide offerte met sanitairspecificatie met of zonder bouwkundige werkzaamheden. U bent bij Cornelissen Installatietechniek aan het juiste adres voor badkamerrenovatie!

Aangepaste badkamers voor ouderen

Door de jaren heen heeft Cornelissen Installatietechniek zich gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van aangepaste badkamers voor ouderen. U moet hierbij bijvoorbeeld denken aan het plaatsen en installeren van sanitaire voorzieningen zoals een douche wc, een douchestoel, een verhoogd toilet en toiletbeugels. Wanneer u interesse heeft in (één van) deze producten kunt u vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier op deze pagina of via 026-4433644.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44