skip to Main Content

Centrale verwarming

Wij kunnen u van dienst zijn met het vervangen en het onderhoud van uw cv-ketel, cv installatie en leidingwerk. Hierbij kunt u ook denken aan het aanleggen van vloerverwarming en het plaatsen van radiatoren en het onderhoud daarvan.

CV onderhoud zonder zorgen

Alle installaties kunt u bij ons zowel kopen als leasen. Daarnaast kunnen wij u een periodiek onderhoudscontract bieden die u alle zorg uit handen neemt. Uiteraard bieden wij u een 24/7 uurservice voor storingen.

Periodiek Onderhoud CV

Voor honderden huishoudens in Arnhem, Renkum, Velp, Duiven, Westervoort, Wageningen en Bennekom verzorgen wij het periodieke CV Onderhoud. Dat doen wij met een periodiek onderhoudscontract. Zo gaat uw CV langer mee en heeft u minder storing.

Nu CV onderhoud nodig?

Heeft uw CV dringend behoefte aan onderhoud? Bel 026 44 33 644 voor meer informatie of vul het formulier in op deze pagina. Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Voor storingen zijn wij 24/7 uur bereikbaar op 026 44 33 644.

cv-ketel
zonnestoom boiler

Nieuws


Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossingĀ verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44