skip to Main Content

Snelle & vakkundige CV service door Cornelissen BV

Niemand zit graag in de kou of moet denken aan een koude douche. Als u erop wilt vertrouwen dat uw cv-ketel het √°ltijd doet, is het regelmatig onderhouden van uw cv-ketel nodig. Wij kunnen u van dienst zijn met het vervangen, aanleggen en onderhouden van uw cv-ketel, cv installatie en leidingwerk. Hierbij kunt u ook denken aan het aanleggen van vloerverwarming en het plaatsen van radiatoren en het onderhoud daarvan. Voor al uw centrale verwarmingsdiensten belt u Cornelissen BV.

Waarom onze CV monteurs?

 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
 • Diverse bekende merken CV ketels
 • Zorg en aandacht
 • Periodiek onderhoud

CV onderhoud zonder zorgen

Alle installaties kunt u bij ons zowel kopen als leasen. Daarnaast kunnen wij u een periodiek onderhoudscontract bieden die u alle zorg uit handen neemt.

CV-ketel kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe CV-ketel? Dan kunt ook bij Cornelissen BV terecht voor het kopen van een nieuwe centrale verwarming. Wij bieden cv-ketels van het merk Nefit en Remeha. Onze monteurs zullen uw nieuwe CV-ketel ook voor u installeren. Wilt u meer weten voor het kopen van een CV-ketel? Neem dan gerust contact met ons op.

Periodiek Onderhoud CV

Door regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel voorkomt u storingen, verlengt u de levensduur en verbruikt uw cv-ketel minder energie. Met periodiek CV onderhoud bent u altijd verzekerd van een warm huis en warm water. Voor honderden huishoudens in Arnhem, Renkum, Velp, Duiven, Westervoort, Wageningen en Bennekom verzorgen wij het periodieke CV Onderhoud. Dat doen wij met een periodiek onderhoudscontract. Zo gaat uw CV langer mee en heeft u minder storing.

cv-ketel
zonnestoom boiler

Nu CV onderhoud nodig?

Heeft uw CV dringend behoefte aan onderhoud? Of wilt u meer weten over het aanleggen van een nieuwe CV-ketel? Bel dan naar 026 44 33 644 voor meer informatie of vul het formulier in op deze pagina. Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Cornelissen BV is de specialist in het onderhouden en repareren van uw centrale verwarming.

  Vrijblijvend informatie of een Offerte Aanvragen!

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

  Nieuws


  warmtepomp-installeren

  Woning koelen met een warmtepomp

  Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

  Lees meer

  Onze visie

  Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

  Meer over ons

  Back To Top
  026 443 36 44