skip to Main Content

Cornelissen Installatietechniek: al meer dan een eeuw modern

Als u een woning of bedrijfspand bezit in Elst en u wilt aldaar een warmtepomp laten installeren, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij bij Cornelissen Installatietechniek zitten als familiebedrijf al meer dan een eeuw in het installatievak en weten daarom wat het is om doorlopend te moeten aanpassen aan steeds modernere technieken. Voor uw huis in Elst weten wij ongetwijfeld de geschiktste methode te ontwikkelen voor het installeren van een moderne hybride warmtepomp. Meer weten? Lees verder of neem contact op.

Dit betekent een warmtepomp voor u in Elst

Hét belangrijkste voordeel van een warmtepomp is natuurlijk de milieuvriendelijkheid. Waarschijnlijk weet u dat binnen enkele tientallen jaren alle Nederlandse woningen van het gas af moeten zijn. Binnen deze energietransitie gaan warmtepompen een hoofdrol vervullen. Een warmtepomp is namelijk een ideale vervanger van elke CV-ketel, aangezien de hoofdfunctie hetzelfde is: zorgen voor een warm huis en warm water. De werking van een warmtepomp is gebaseerd op het onttrekken van warmte uit de bodem, of uit water of lucht. Cornelissen Installatietechniek is niet alleen deskundig in de montage en installatie van warmtepompen. Een goed advies, volledig afgestemd op uw woning in Elst, vinden wij minstens zo belangrijk. Een warmtepomp betekent namelijk zonder twijfel een kostbare investering. Daarentegen zou het zomaar kunnen dat u in aanmerking komt voor een overheidssubsidie. Het is aan te bevelen om naast een warmtepomp ook voor zonnepanelen te kiezen. Waarom? Om vele redenen, maar specifiek omdat een warmtepomp veel energie verbruikt. Hoe mooi zou het dan zijn als deze benodigde energie van de zon zou af komen? Uw woning in Elst zou daarmee energietechnisch helemaal klaar zijn voor de toekomst. Bovendien profiteert u in deze situatie van véél lagere energierekeningen.

Installatiebedrijf Oosterbeek

Unieke servicevoordelen bij Cornelissen

Als u voor Cornelissen Installatietechniek kiest voor advies of installatie van een hybride warmtepomp in Elst, dan maakt u een verstandige keuze. Maar ook bij al onze andere producten en diensten profiteert u altijd van de positieve eigenschappen van Cornelissen:

  • Al sinds 1907 in het installatievak
  • Persoonlijke benadering: altijd vrijblijvende offertes op maat
  • Producten van hoogwaardige kwaliteit
  • Flexibiliteit: dus ook reparaties en onderhoud ‘s avonds en in het weekend
  • Altijd bereikbaar, zeker bij spoed

Neem contact op voor uw warmtepomp in Elst

Wilt u weten wat een warmtepomp u in Elst zou kosten en opleveren? Of heeft u belangstelling in één van onze andere diensten? Bel dan 026-4433644, mail naar info@cornelissenbv.nl of vul ons online contactformulier in. Wij adviseren u graag persoonlijk en vrijblijvend en stellen daarmee kwaliteit voorop bij al onze diensten in Elst.

Nieuws


Installatiemonitor 2023

Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44