skip to Main Content

Dakbedekking Arnhem

Een goed dak boven je hoofd lijkt in deze tijd vanzelfsprekend. Echter is het wel degelijk belangrijk om de dakbedekking in Arnhem door een expert te laten aanleggen. Wanneer het dak niet vakkundig is aangelegd en wordt onderhouden door een erkende dakdekker, kunnen er immers lekkages ontstaan. Overigens kan een lekkage zich ook vormen in een dakgoot. Vandaar dat het verstandig is om de dakbedekking bij u op locatie te laten verzorgen door een specialist. Bij Cornelissen installatietechniek bent u daarvoor aan het goede adres.

dakdekker dakbedekking arnhem

Aanleggen, onderhouden en repareren van het dakwerk

Wij zijn al vele jaren het adres in Arnhem en omstreken voor het aanleggen, onderhouden en repareren van het dakwerk. In de loop der tijd hebben wij al voor veel klanten een geschikte dakbedekking gerealiseerd. Zo leveren wij zelfs complete daken, inclusief bitumineuze materialen, dakpannen of kunststof. Geheel op basis van de situatie en uw persoonlijke wensen, zorgen onze dakdekkers ervoor dat de dakbedekking wordt aangebracht op de meest ideale manier.

Zorgvuldige afvoer van het regenwater

Naast het aanbrengen van de juiste dakbedekking, zijn onze specialisten in staat om zinken goten te leveren en vakkundig te monteren. Deze goten zullen er voor zorgen dat al het regenwater zorgvuldig wordt afgevoerd. Doordat onze dakdekkers dit talloze malen, bij allerlei verschillende panden in Arnhem en omstreken hebben gerealiseerd, kunt u er van op aan dat iedere dakdekker precies weet wat hij doet. Onze werkzaamheden voorkomen daardoor niet alleen lekkages, maar zorgen wij hierdoor voor een optimale bescherming van het hout. Waardoor er geen nattigheid ontstaan en houtrot wordt uitgesloten.

10 jaar garantie op onze dakwerken

Voor de dakbedekking die wij in Arnhem en omgeving realiseren, bieden wij een garantie van 10 jaar. Deze garantie kunnen wij met een gerust hart bieden, doordat wij iedere vorm van dakbedekking in Arnhem aanbrengen op een ambachtelijke manier. Hiervoor hebben wij al jaren de juiste medewerkers in dienst, die ieder dakwerk op een professionele en effectieve manier weten uit te voeren.

Neem contact op

Heeft u belangstelling en zou u graag geadviseerd worden wat dakbedekking voor uw huis gaat kosten en opleveren voor uw situatie in Arnhem? Of bent u geïnteresseerd in één van onze vele andere specialiteiten? Neem contact met ons op door te bellen naar 026-4433644. U kunt bovendien een bericht achterlaten via ons online contactformulier en mailen kan ook: info@cornelissenbv.nl. Wij leveren u graag gepersonaliseerd en deskundig advies over uw toekomstige dakbedekking in Arnhem.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44