skip to Main Content

Cornelissen Installatietechniek: veelzijdig en modern

Woont u in Ede of heeft u daar een bedrijfspand? Dan zit u bij Cornelissen Installatietechniek goed als het gaat om de installatie en het onderhoud van bijvoorbeeld centrale verwarmingen en gas- en waterleidingen. Maar wist u dat wij ook expert zijn in het monteren en in werking stellen van warmtepompen? Als u meer wilt weten over de werking van een warmtepomp of wat een warmtepomp aan kosten en baten voor u zou betekenen, neem dan contact met ons op vanuit Ede of lees verder.

Benader Cornelissen voor uw warmtepomp in Ede

Een hybride warmtepomp heeft als belangrijkste voordeel dat deze zeer milieuvriendelijk is. U weet waarschijnlijk dat binnen enkele decennia iedereen in Nederland van het gas af moet zijn. Ook uw CV-ketel in Ede moet dan dus vervangen zijn door een gasloos alternatief. Waarschijnlijk vervangt een warmtepomp dan uw CV. De hoofddoelen van deze apparaten zijn in ieder geval dezelfde: het verwarmen van de woning en het tapwater. Echter onttrekt een warmtepomp warmte uit lucht, water of de bodem. Hier komt geen gas bij kijken. Van de elektriciteit die voor zo’n hybride warmtepomp benodigd is, zou het natuurlijk gunstig zijn als deze wordt gegenereerd door zonnepanelen. Wilt u meer weten wat een warmtepomp u zou kosten en opleveren? En wilt u geadviseerd worden over het hele financiële plaatje, inclusief eventuele subsidies? Wij komen graag langs om uw woning of pand in Ede te inspecteren en u daarbij van gedegen en eerlijk advies te voorzien. Wij helpen immers graag mee uw woning en leefomgeving in Ede toekomstbestendig te maken.

Installatiebedrijf Oosterbeek

Unieke servicevoordelen bij Cornelissen

Kiest u voor Cornelissen Installatietechniek voor uw klus in Ede? Of schakelt u ons in voor adviezen omtrent uw toekomstige hybride warmtepomp en de kosten daarvan? Bij al onze goederen en diensten heeft u ten allen tijde profijt van de volgende pluspunten:

  • Al sinds 1907 in het installatievak
  • Persoonlijke benadering: altijd vrijblijvende offertes op maat
  • Producten van hoogwaardige kwaliteit
  • Flexibiliteit: dus ook reparaties en onderhoud ‘s avonds en in het weekend
  • Altijd bereikbaar, zeker bij spoed

Neem contact op

Heeft u belangstelling en zou u graag geadviseerd worden wat een warmtepomp gaat kosten en opleveren voor uw situatie in Ede? Of bent u geïnteresseerd in één van onze vele andere specialiteiten? Neem contact met ons op door te bellen naar 026-4433644. U kunt bovendien een bericht achterlaten via ons online contactformulier en mailen kan ook: info@cornelissenbv.nl. Wij leveren u graag gepersonaliseerd en deskundig advies over uw toekomstige hybride warmtepomp in Ede.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44