skip to Main Content

Vacature: Elektricien Arnhem

Kom werken als elektricien bij Cornelissen Installatietechniek en ervaar de afwisseling van het vak! Van het oplossen van storingen in particuliere woningen tot het aanleggen van gloednieuwe installaties in nieuwbouwprojecten, jij gaat het allemaal doen.

Dit ga je doen als elektricien in Arnhem

Stel je eens voor: we krijgen een melding van een bewoner in Arnhem Centrum. De inductiekookplaat is kapot en er is dringend hulp nodig. Geen zorgen, wij schieten te hulp en zorgen ervoor dat de storing snel verholpen wordt. Maar daar houdt het niet op! Je merkt al gauw dat er een nieuwe groep moet worden aangelegd om herhaling te voorkomen. Als echte professional geef je advies aan de bewoners en je laat ze weten wat je hebt gedaan en hoe je het probleem hebt opgelost. Klant blij, wij blij!

Wij zorgen ervoor dat je altijd goed op de hoogte bent van je planning. Je krijgt een duidelijke weekplanning mee, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Het merendeel van ons werk vindt plaats bij particulieren, dus het is essentieel dat je goed kunt communiceren met mensen. We streven naar schoon werk, wat betekent dat je met oog voor detail en precisie te werk moet gaan. Geen slordigheden, maar netjes en secuur!

 • Warmtepompen en airco-installaties aansluiten.
 • Verlichting installaties vervangen.
 • Bij kleinschalige bedrijven verrichten wij ook servicewerkzaamheden.
 • Inductiekookplaten vervangen en aansluiten.

Bussen Cornelissen Installatietechniek

Dit bieden wij een elektricien in Arnhem

 • Een goed salaris van minimaal €2.500,- en maximaal €3.500,- bruto per maand.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen en 8% vakantiegeld.
 • Afwisselende werkzaamheden in de regio Arnhem.
 • We zorgen goed voor je pensioen. 70% betalen wij en je betaalt zelf 30% mee aan je pensioen.
 • Je komt in dienst bij een bedrijf dat bezig is met duurzaamheid. Dat maakt dat je niet hoeft te vrezen voor je baan in de toekomst.
 • Bedrijfsbus, werkkleding en (elektrisch) gereedschap.
 • Cursussen en/of opleidingen volgen is bij ons geen probleem!

Over Cornelissen Installatietechniek

Cornelissen Installatietechniek is een bedrijf dat al meer dan 115 jaar in de regio Arnhem zit. Wij helpen mensen met het verduurzamen van hun woning. We installeren bijvoorbeeld warmtepompen. Ook kunnen mensen bij ons terecht voor cv-installaties, sanitair, zink- en dakwerk, loodgieters- en elektra werkzaamheden. We werken aan projecten waarbij we bestaande gebouwen vernieuwen, maar ook verrichten we werkzaamheden in de nieuwbouw.

We streven naar een prettige werksfeer waarin iedereen het gesprek met elkaar aan durft te gaan. Ook wanneer het om minder leuke onderwerpen gaat. Om de ontwikkeling van onze medewerkers te bevorderen, voeren we iedere twee maanden evaluatiegesprekken. Ons bedrijf heeft een sociaal karakter en we gaan verder dan alleen werk; we staan altijd klaar om elkaar te helpen.

Dit breng je mee als elektricien in Arnhem

Veel eisen hebben we niet. Het is wel belangrijk dat je enige ervaring hebt en goed met mensen kunt omgaan. Het werk vindt namelijk niet plaats op kantoor, maar bij mensen thuis. Daarom is het belangrijk dat je vriendelijk en verzorgdbent en lastige inhoudelijke zaken op een makkelijke manier aan mensen kunt uitleggen.

 • Ervaring met elektrotechnische werkzaamheden (230 volt).
 • Je kunt goed omgaan met klanten.
 • In bezit van geldig VCA-certificaat of je bent bereid deze te behalen.
 • In bezit van een rijbewijs.

Reageren?

Klinkt dit als jouw ideale baan? Geweldig! Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Een cv hoeft niet eens. Dat komt later wel!

  Kom meteen in contact over jouw nieuwe baan!

  CV toesturen (kan later ook. Is niet verplicht)

  Bron


  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

  Back To Top
  026 443 36 44