skip to Main Content

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Elektricien die deel wilt uitmaken van een enthousiast team professionals. Je verricht zorgvuldig en zelfstandig voorkomende servicewerkzaamheden zowel zelfstandig als in teamverband. Voor zowel het aanleggen, onderhouden en repareren van diverse elektriciteitsvoorziening binnen de (particuliere) woningbouw en zakelijke woningen. Ook help je bij het aanleggen van nieuw elektra in woningen, door kabels te leggen of stopcontacten te installeren. Daarnaast voert de elektricien controles uit om mogelijke beginnende defecten of verstoringen te voorkomen en te verhelpen.

Je onderhoudt klantencontact op een dusdanige manier dat de klant tevreden is. Tevens maak je een inschatting en adviseer je als het gaat om vervanging of vernieuwing van elektra onderdelen of vernieuwing van de gehele elektra voorziening.

Bedrijfsprofiel

Al ruim 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Denk hierbij aan centrale verwarming, loodgieterswerk, airconditioning, elektra, dakwerk en sanitair. Wij bieden u een persoonlijke benadering. Immers, niet iedere klant is hetzelfde. Wij maken gebruik van hoogwaardige producten en onze monteurs zetten hun jarenlange ervaring 24 uur per dag in om klanten van dienst te zijn. Want het wooncomfort van onze klanten verdient zorg en aandacht. En bij optimaal wooncomfort en échte service hoort volgens ons ook dat onderhoud en reparatie gebeurt als het de klant uitkomt. Dus ook ’s avonds en in het weekend.

Reageren?

Interesse in deze vacature? Neem dan contact op met 026 – 44 33 644 of solliciteer door je gegevens/cv te mailen naar info@cornelissenbv.nl.

Nieuws


Tips voor duurzaam wonen

Een grote investering? Het duurzaam maken van de woning kan in veel gevallen inspanning vragen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 100 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44