skip to Main Content

Op zoek naar een energiezuinige oplossing?

Een Elga warmtepomp is dé manier om op een milieuvriendelijke wijze uw woning te verwarmen. Wilt u zo’n warmtepomp aanschaffen? Of bent u op zoek naar meer informatie over deze warmtepompen? Neem dan contact op met Cornelissen Installatietechniek. Wij zijn specialist in het installeren en onderhouden van de Elga. Deze slimme, modulerende warmtepomp werkt samen met elke bestaande gasketel. De terugverdientijd van deze warmtepompen is zeer aantrekkelijk. Wilt u ook energiezuiniger wonen? Kies dan ook voor een Elga warmtepomp.

Meer informatie over de Elga warmtepomp

Een warmtepomp zorgt ervoor dat energie uit water, lucht of een bodem wordt omgezet in warmte. Deze warmte wordt vervolgens weer gebruikt voor het verwarmen van uw woning en tapwater. Een warmtepomp maakt gebruik  van groene energie. Daarom is dit een erg milieuvriendelijke wijze om energie op te wekken. De Elga is een hybride warmtepomp welke is voorzien van een binnen- en buitenunit. De binnenunit wordt naast de gasketel geplaatst. De buitenunit op een dak of aan een gevel. Het installeren van Elga warmtepompen is in één dag al gebeurd. Bovendien zijn deze warmtepompen voor vrijwel elk type woning geschikt. Tot slot gaan warmtepompen erg lang mee, behoeven ze weinig onderhoud en bieden ze een zeer hoog rendement.

Het hoge rendement van de Elga

Zoals gezegd werkt de Elga volgens een combinatie van warmtepompen en gasketels. Hierdoor wordt onder alle omstandigheden het hoogste rendement behaald. Wanneer de warmtelevering van de pomp niet toereikend is, genereert de gasketel extra capaciteit. Is de temperatuur laag? Dan schakelt de pomp uit en voldoet de gasketel. U betaalt dus nooit meer dan nodig. Onze warmtepompen kunnen ook prima gecombineerd worden met een stadsverwarmingsaansluiting. Omdat laatstgenoemde relatief duur is, verdient de investering in een pomp van ons zich erg snel terug.

Kenmerken van onze warmtepompen

Naast dat deze warmtepompen verwarmen, kunnen ze uw woning ook koelen. U geniet dus zowel in de winter als in de zomer van onze pomp. Hierbij nog enkele interessante kenmerken:

  • Lage investering
  • Hoog rendement
  • Geen buffervat nodig
  • Nederlandse kwaliteit
  • Geschikt voor elk type woning

Meer informatie over de mogelijkheden van een Elga warmtepomp?

Heeft u interesse in onze duurzame, innovatieve en betaalbare warmtepompen? Neem dan contact op met de specialisten van Cornelissen Installatietechniek. U bereikt ons telefonisch via 026-4433644. Of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij helpen u graag aan een Elga warmtepomp.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44