skip to Main Content

Uw hybride warmtepomp bij Cornelissen Installatietechniek

Wenst u een hybride warmtepomp te laten installeren? Bij Cornelissen Installatietechniek bent u aan het juiste adres. Deze bijzondere waterpomp zet de warmte van de buitenlucht op een milieuvriendelijke wijze om in energie. Het is een duurzamer alternatief dan de CV-ketel en daarbij ook nog eens zeer gunstig voor uw energierekening. De warmtepomp heeft een hoog rendement en gaat tevens lang mee. Ook over het onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken, gezien deze waterpomp vrij gemakkelijk te onderhouden is. Lees verder voor meer informatie of neem contact met ons op om direct uw hybride warmtepomp te laten installeren.

Duurzaam verwarmen

Een beter milieu? Met de hybride warmtepomp verlaagt u het gasgebruik in uw woning.

Lagere gasrekening

Bespaar tot wel €500,- per jaar met een hybride warmtepomp, door minder gasverbruik.

Energiezuinig wonen

Energiezuinig wonen met een hybride waterpomp? Dit kost bij ons €2.299,- (incl. subsidie).

Kwalificaties van onze hybride warmtepomp

Onze hybride warmtepomp heeft diverse uitmuntende specificaties. Zo is deze leverbaar in verschillende vermogensklassen en vrij compact. Het tapwater kan tot 55 graden celsius opwarmen en werkt zelfs nog bij -20 graden. De warmtepomp is uiterst onderhoudsvriendelijk en behoeft geen buffervat. Daarbij is deze geschikt voor elk type woning. Kiest u voor onze warmtepomp, dan kiest u voor een product van zeer hoogwaardige kwaliteit. Met andere woorden, ontdek vandaag nog de mogelijkheden van onze hybride warmtepomp en plaats snel uw bestelling!

Nu van €2.600 voor €2.200

Basis prijs:            €4.300
Subsidiebedrag:   €1.700
Actie:                      €400
U betaalt:               €2.200

Basisprijs is Elga warmtepomp inclusief montage, inclusief 5 meter koelleiding en muurbeugel.

Kies voor onze hybride warmtepomp

Indien u besluit uw warmtepomp bij ons te bestellen en door Cornelissen Installatietechniek te laten installeren, kunnen wij u vertellen dat u van vele voordelen profiteert. Wat wij zoal te bieden hebben? Denk aan:

 • Een gespecialiseerd familiebedrijf met jaren ervaring
 • Persoonlijke benadering en voorafgaand een offerte op maat
 • Een warmtepomp van de beste kwaliteit
 • Flexibele service, ook in het weekend en de avonden

Oftewel, uw warmtepomp door ons laten installeren levert u enkel voordelen op. Kies ook voor onze hoogwaardige kwaliteit, uitmuntende service en professionaliteit en zet onze specialisten in!

Besparen met een warmtepomp

Een hybride warmtepomp kost nu bij ons €2.200 (incl. subsidie). Daar staat een fikse besparing tegenover tot wel €500 per jaar, afhankelijk van stookgedrag en isolatie van de woning. Die besparing wordt alleen maar groter als de gasprijs stijgt. De gemiddelde terugverdientijd van onze warmtepomp is 6 tot 10 jaar. Bereken onderstaand uw besparing en vraag de warmtepomp aan.

Zet ons in voor uw hybride warmtepomp installatie

Bent u benieuwd naar de milieuvriendelijkheid en kwaliteit van onze waterpomp? Wenst u meer te weten over onze prijzen? Of behoeft u meer informatie omtrent de specificaties van dit uitmuntende product? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Benader ons snel voor meer informatie. Bel ons via 026-4433644, stuur een mailtje naar info@cornelissenbv.nl of laat via ons online contactformulier een bericht achter. Dan krijgt u zo spoedig mogelijk een antwoord van ons terug. Wij verheugen ons erop om uw nieuwe hybride warmtepomp vakkundig bij u thuis te komen installeren!

  Vrijblijvend informatie of een Offerte Aanvragen!

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

  Nieuws


  Installatiemonitor 2023

  Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

  Lees meer

  Onze visie

  Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

  Meer over ons

  Back To Top
  026 443 36 44