skip to Main Content

Installatiebedrijf Duiven

In Duiven en omstreken staat Cornelissen Installatietechniek b.v. bekend om de persoonlijke benadering richting haar klanten. Voor iedere opdrachtgever steekt ons installatiebedrijf in Duiven graag de handen uit de mauwen. Wij zijn in staat om allerlei installaties op een passende manier te installeren, repareren en onderhouden voor zowel particulieren als bedrijven in de hele regio.

Advies op basis van uw wensen

Doordat niet iedere klant hetzelfde is, voert ons installatiebedrijf alle werkzaamheden uit op basis van uw wensen. Zo gaan wij graag met u in gesprek om te horen waar u precies naar op zoek bent en wat u van onze installateurs in Duiven verwacht. Vervolgens geeft ons installatiebedrijf een passend advies dat aansluit op uw verwachtingen. Dit advies bestaat niet alleen uit de meest geschikte producten voor uw situatie, maar omvat ook de service die wij verlenen.

Installatiebedrijf Oosterbeek

Gebruik van duurzame technieken en producten

Van ons installatiebedrijf kunt u niets minder verwachten dan hoogwaardige installaties waar u jarenlang op kunt vertrouwen. Deze mogelijkheid kunnen wij u bieden doordat wij vele jaren ervaring bezitten in het vak en louter werken met duurzame technieken en producten. Door voortdurend in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, zijn wij in staat om uw leefomgeving te voorzien van optimaal functionerende producten, voor nu en in de toekomst. Zo neemt de laatste jaren het gebruikt van de warmtepomp, de warmtepomp boiler en de zonnestroomboiler in Duiven behoorlijk toe. Wilt u meer weten over deze energiezuinige producten? Bekijk de dan betreffende pagina’s of neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.

Laat uw installaties regelmatig onderhouden

Nadat ons installatiebedrijf de gewenste installaties bij u in Duiven heeft geïnstalleerd, kunt u deze uiteraard ook door onze vakmensen laten onderhouden. Regelmatig onderhoud door een erkende installateur zorgt er immers voor dat de installaties nog langer meegaan en voorkomt eventuele calamiteiten. Zorg er daarom voor dat u verstandig bent en laat ons installatiebedrijf in Duiven een passend advies uitbrengen voor het leveren en onderhouden van geschikte installaties bij u op locatie.

Neem contact op

Heeft u belangstelling en zou u graag geadviseerd worden over wat wij voor u kunnen betekenen voor installatie, reparatie of onderhoud? Wat dit gaat kosten of opleveren voor uw situatie in Duiven? Of bent u geïnteresseerd in één van onze vele andere specialiteiten? Neem contact met ons op door te bellen naar 026-4433644. U kunt bovendien een bericht achterlaten via ons online contactformulier en mailen kan ook: info@cornelissenbv.nl. Wij leveren u graag gepersonaliseerd en deskundig advies over uw toekomstige nieuwe installaties in Duiven.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44