skip to Main Content

Installatiebedrijf Ede

Bij Cornelissen b.v. kunt u terecht voor al uw installatieklussen. Al een enorm lange tijd zijn wij als installatiebedrijf in Ede en omgeving actief. Onze organisatie is ontstaan uit twee verschillende installatiebedrijven, waardoor de krachten zijn gebundeld. Dit heeft er toe geleid dat wij de sterke punten van beide bedrijven optimaal kunnen benutten en uitbuiten. Zo hebben wij niet alleen onze kennis en ervaring verdubbeld, maar heeft ons installatiebedrijf ook een enorme efficiëntieslag gemaakt.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg

Doordat ons installatiebedrijf op een zeer efficiënte manier werkt, zijn wij in staat om bij ieder project in Ede en omstreken te zorgen voor kwaliteit tegen een lage prijs. Al onze installateurs en overige personeelsleden zijn uitermate enthousiast en gaan geen uitdaging uit de weg. Dit enthousiasme leidt dikwijls tot verrassende resultaten. Zo komt het regelmatig voor dat wij onze opdrachtgevers in Ede verbazen met onze vakkundigheid en snelheid.

Installatiebedrijf Oosterbeek

Deskundig advies

Het maakt voor ons installatiebedrijf overigens geen verschil of u ons inschakelt voor een onderhoudsklus aan uw dakwerk, het leveren en installeren van een nieuwe CV ketel of een geheel andere installatieklus. Onze medewerkers komen graag bij u in Ede om uw werkzaamheden uit te voeren. Uiteraard kunnen wij u op dit gebied deskundig adviseren. Doordat wij als installatiebedrijf inmiddels bijna alles al hebben meegemaakt, kunnen wij stellen dat ons advies ongetwijfeld aan uw verwachtingen zal voldoen. Zo zal het woongenot en het leefcomfort bij u thuis en op het werk toenemen als onze installateurs bij u in Ede zijn geweest.

Bekijk het ruime productenaanbod

Op deze website kunt u een keuze maken uit ons ruime productenaanbod. Doordat wij begrijpen dat een persoonlijk contact meestal meer helderheid verschaft, heeft u uiteraard de mogelijk om direct met ons installatiebedrijf in Ede contact op te nemen. Wij zullen rustig de tijd nemen om u de gewenste informatie te verschaffen, zodat u een juiste keuze kunt maken. U kunt ons iedere werkdag bereiken op ons telefoonnummer, per e-mail en via het contactformulier dat u op deze website vindt.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44