skip to Main Content

Loodgieter Duiven

Naar een ervaren loodgieter in Duiven hoeft u niet verder meer te zoeken. Cornelissen Installatietechniek heeft alle kennis en ervaring in huis om iedere loodgietersklus tot een succesvol eindresultaat te brengen. Dat betekent dat wij ervoor kunnen zorgen dat alle werkzaamheden op het gebied van water, verwarming en andere installaties bij u op het werk en bij u thuis, zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd. Wilt u uw badkamer verbouwen? Dan bent u in Duiven bij ons aan het juiste adres!

Vakkundige loodgieters in Duiven

Wanneer u de werkzaamheden in Duiven laat uitvoeren door een erkende loodgieter van ons bedrijf, bent u ervan verzekerd dat de installatie voor een lange tijd optimaal functioneert. Zowel een nieuwe als bestaande installatie, kan door onze loodgieter vakkundig geïnstalleerd en onderhouden worden. Overigens bieden wij tevens werkzaamheden aan op het gebied van elektra en het dakwerk. Dat betekent dat wij een ruim aanbod aan producten en diensten aanbieden.

Installatiebedrijf Oosterbeek

Grote diversiteit aan klussen

De ruim georiënteerde personeelsleden van onze organisatie, maken het voor onze opdrachtgevers in Duiven en omstreken doorgaans erg gemakkelijk. U kunt nu namelijk bij slechts één organisatie terecht voor een grote diversiteit aan klussen. Zo heeft een loodgieter van ons bedrijf, tevens verstand van andere zaken, waardoor wij u optimaal van dienst kunnen zijn. Dit levert u veel gemak op en zorgt ervoor dat er kosten voordelig gewerkt kan worden bij u in Duiven.

Aangepaste badkamers

Vanwege de toenemende vergrijzing in ons land is er bij deze groep een toenemende vraag naar badkamerrenovatie. In deze gevallen moet de badkamer aangepast worden naar de mobiliteit en de lichamelijke mogelijkheden van de ouderen. Sanitaire voorzieningen die wij hierbij vaak leveren en installeren zijn een douche wc, een verhoogd toilet, een douchestoel en toiletbeugels. Wilt u meer informatie over deze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44