skip to Main Content

Riool verstopt? Bel onze loodgieters

Is uw riool, afvoer of wc verstopt? Bel dan direct naar Cornelissen BV. Wij helpen u als vakkundig loodgietersbedrijf met al het onderhoud in en rondom het huis. Wij beschikken over betrouwbare en gespecialiseerde loodgieters, die werken met de modernste materialen. Onze service is direct, snel en klantvriendelijk. Bij calamiteiten en storingen staan wij voor u klaar.

Allround loodgietersbedrijf inschakelen

U kan ons als allround loodgietersbedrijf inschakelen voor alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden waaronder:

 • Ontstopping en Rioolservice
 • Storing en onderhoud Centrale Verwarming
 • Nieuwe CV Ketel en installatie
 • Dakonderhoud en lekkage
 • Overige lekkages en leidingwerk
 • Gasleidingen en waterleidingen
 • Renovatie keukens en badkamers

Loodgieter CV Ketel Dakonderhoud

Storingsdienst

Bij calamiteiten en storingen staan voor u klaar. Wij tijdens kantooruren bereikbaar via ons nummer 026 44 33 644. Iedere loodgieter van onze organisatie is uitermate gedreven en zal er alles aan doen om uw leefomgeving te veraangenamen en het wooncomfort- en gemak bij u te vergroten. Met geavanceerde apparatuur en een ruime kennis, is vrijwel iedere klus snel door onze loodgieter geklaard. Onze ambachtelijke werkwijze in combinatie met innovatieve oplossingen, zorgt er keer op keer voor dat onze klanten tevreden zijn.

Bel 0264433644 voor informatie of advies

Heeft u informatie, direct hulp of een offerte nodig van een loodgieter? BelĀ 026 44 33 644 of vul het formulier in. Wij hebben geen lange wachtrijen. U krijg direct 1 van onze deskundige medewerkers te spreken. Cornelissen BV helpt u

  Vrijblijvend informatie of een Offerte Aanvragen!

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

  Nieuws


  Installatiemonitor 2023

  Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

  Lees meer

  Onze visie

  Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossingĀ verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

  Meer over ons

  Back To Top
  026 443 36 44