skip to Main Content

Ruimte voor een subtitel

Cornelissen b.v. is ontstaan uit twee verschillende organisaties. Beide bedrijven zijn al jaren bekend als loodgieter in Renkum. Met de bundeling van de krachten, is er een organisatie ontstaan met enorm veel kennis en ervaring op het gebied van loodgietersklussen. Iedere loodgieter van ons bedrijf heeft daardoor de mogelijkheid om kennis in te winnen bij andere specialisten, waardoor er snel en efficiënt gewerkt kan worden.

Profiteer van gemak en kostenvoordeel

Als loodgieter zijn wij werkzaam in heel Renkum en omstreken. Hier voeren wij vrijwel alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden uit. Dankzij ons uitgebreide dienstenpakket, kunnen wij veel klussen combineren, zodat u profiteert van veel gemak en kostenvoordeel. Op deze website vindt u het overzicht van producten en diensten die onze loodgieters voor u op maat kunnen realiseren. U zult merken dat ons aanbod zeer divers is en dat wij naast het uitvoeren van installatiewerkzaamheden, tevens producten kunnen leveren en onderhoudswerkzaamheden voor u kunnen realiseren.

Zonnepanelen Ede

Neem contact op met onze storingsdienst

U kunt een loodgieter van ons bedrijf bovendien inschakelen, zodra u te maken heeft met een storing. Wij hebben immers een speciale storingsdienst die bereikbaar is voor klanten van onze organisatie. Zo kunnen wij u tijdens kantooruren direct te woord staan. Op andere tijden ontvangt u van ons het telefoonnummer van de dienstdoende loodgieter ter plaatse. Dit biedt onze klanten een rustgevend gevoel en de service die zij verdienen.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Voor het inschakelen van een loodgieter kunt u nu onmiddellijk contact met ons opnemen. Voor inwoners en arbeiders in Rekum en omgeving, brengen onze specialisten met plezier een vrijblijvende offerte uit. Zo bent u snel op de hoogte van de kosten en werkzaamheden die onze loodgieter voor u kan realiseren. Voor meer informatie kunt u gerust bellen en e-mailen. Bovendien kunt u een loodgieter in Renkum bereiken via het contactformulier dat u kunt vinden op deze website. Als u een nauwkeurige omschrijving geeft van de gewenste klus, kunnen wij eventueel direct een offerte op maat voor u opstellen.

Nieuws


Installatiemonitor 2023

Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44