skip to Main Content

Loodgieter Velp

Woont u in Velp en bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter voor bijvoorbeeld een badkamerrenovatie? Dat komt dan goed uit. Cornelissen Installatietechniek b.v. werkt al een lange tijd als loodgieter in Velp en omgeving. Hier voeren wij als vakkundige loodgieter al ruim 115 jaar diverse loodgieterswerkzaamheden uit. Hierbij kunt u denken aan installatie, onderhoud en reparatie van diverse installaties. Daarbij kan het gaan om werkzaamheden aan een verwarmingsinstallatie, watersysteem, een complete badkamer verbouwen maar ook werkzaamheden omtrent het dakwerk en de elektra kunnen wij bij u in Velp, uitermate professioneel verzorgen.
Loodgieter velp

Al vele jaren succesvol in Velp

Onze drijfveer is het vertalen van uw wensen in concrete oplossingen. Doordat wij ons ervan bewust zijn, dat niet iedere opdrachtgever hetzelfde is, stemmen wij onze werkzaamheden volledig af op de ideeën en wensen van onze klanten. Dit biedt u de gelegenheid om het leefgemak en het wooncomfort te vergroten. Zowel voor de zakelijke markt als bij particulieren in Velp, zijn wij hier als loodgieter al vele jaren succesvol in. In Velp hebben we de afgelopen jaren veel werkzaamheden uitgevoerd aan badkamers bij oudere mensen. Om het wooncomfort van deze groep mensen te verhogen hebben we aangepaste sanitaire voorzieningen geïnstalleerd. U kunt hierbij denken aan toiletbeugels maar ook aan bijvoorbeeld een douche wc, een douchtestoel of een verhoogd toilet.

Loodgieter Velp

Heeft u met SPOED een loodgieter nodig?

Mocht u in Velp te maken hebben met een spoedeisende loodgietersklus, dan kunt u gebruik maken van onze storingsdienst. Via deze dienst, kunnen wij spoedig een vakkundige loodgieter naar u toesturen, zodat de problemen snel verholpen kunnen worden. Wanneer u een onderhoudscontract bij ons bedrijf afsluit, kunt u gratis contact opnemen met onze eigen storingsdienst: 026 – 44 33 644

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44