skip to Main Content

Loodgieter Wageningen

Voor een gespecialiseerde loodgieter in Wageningen hoeft u niet verder te zoeken. Bij Cornelissen b.v. heeft u namelijk gevonden wat u zocht. De loodgieters van ons bedrijf hebben alle expertise en ervaring in huis, die nodig is om de meest uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden in Wageningen en omgeving zo doeltreffend mogelijk uit te voeren. In combinatie met onze geavanceerde apparatuur en hoogwaardige service, kunnen wij exact leveren, wat u van een loodgieter verwacht.

Ruime kennis en ervaring

Voor een scherp tarief kunt u een loodgieter van onze organisatie inschakelen om uw klussen uit te voeren. Zo hebben wij alle kennis en ervaring in huis om verwarmingsinstallaties, watersystemen en sanitaire voorzieningen te installeren, repareren en onderhouden. Doordat wij werkzaam zijn voor particulieren en bedrijven, kunt u ons bedrijf overal in Wageningen en omstreken inschakelen.

Zonnepanelen Ede

Zowel kleine als grote loodgieterswerkzaamheden

Wij zijn niet alleen gewend om kleine onderhoudsklussen uit te voeren, maar u kunt bij ons tevens terecht voor de meest ingewikkelde loodgieterswerkzaamheden bij u in Wageningen. In het verleden hebben wij meerdere malen bewezen, dat iedere loodgieter van ons bedrijf in staat is om uit te voeren wat er van hen verwacht wordt. Zo hebben onze loodgieters er regelmatig voor gezorgd dat grote projecten binnen de gestelde termijn op een succesvolle manier zijn afgerond.

Maak snel een afspraak

Mocht u snel een loodgieter nodig hebben bij u in Wageningen? Dan kunt u ons bereiken. Wij staan dagelijks voor u klaar om u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn. Service en kwaliteit staat niet voor niet voor niets hoog in het vaandel van iedere loodgieter die bij ons in dienst is. Stuur gerust een e-mail of neem telefonisch contact met ons op en laat u informeren. Wij geven u graag meer informatie en advies over onze diensten en manier van werken. Wacht niet te lang en maak snel een afspraak met uw loodgieter in Wageningen.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossingĀ verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44