skip to Main Content

Loodgieter Zevenaar

Heeft u last van een lekkende kraan of wilt u uw badkamer verbouwen?  Dan komt Cornelissen Installatietechniek b.v. graag als loodgieter in Zevenaar om de gewenste werkzaamheden uit te voeren. Voor relatief kleine klussen maar ook voor een complete badkamerrenovatie  bent u bij onze vakkundige loodgieters in Zevenaar aan het juiste adres. Wij zijn uw Loodgieter in Zevenaar!

Weet wat u kunt verwachten

Voor grote loodgietersklussen komt onze loodgieter graag bij u langs om de situatie te inventariseren. Tijdens deze ontmoeting kunt u al uw wensen en ideeën uitspreken. Naar aanleiding daarvan, zullen wij ongetwijfeld enkele adviezen voorleggen. Op basis van de bevindingen van onze loodgieter en de uitkomst van het gesprek bij u in Zevenaar, wordt er een gedetailleerde offerte op maat voor u opgesteld. Zo kunt u exact zien wat u kunt verwachten en welke kosten wij daarvoor in rekening brengen.

All-round loodgieters voor al uw klussen

Als u akkoord bent met de uitgebrachte offerte, gaan wij desgewenst zo snel mogelijk bij u in Zevenaar aan de slag. Zo kunnen wij het volledige sanitair en het leidingwerk onder handen nemen, maar een loodgieter van ons bedrijf is zelfs nog breder georiënteerd. Zo kunt u ook het dakwerk en de werkzaamheden op het gebied van elektra met een gerust hart aan onze professionals overlaten.

loodgieter zevenaar

Informeer naar de talloze mogelijkheden

Kies voor kwaliteit en informeer naar de talloze mogelijkheden die onze loodgieters en andere vakmensen voor u kunnen realiseren. Zo kunt u naast het installeren en aanbrengen van nieuwe installaties, ook het onderhoud van verschillende installaties laten verzorgen door onze professionals. Met vrijwel ieder systeem weet een loodgieter van ons bedrijf raad.

Aangepaste badkamers en sanitaire voorzieningen voor ouderen

Door de toenemende vergrijzing neemt ook de vraag naar aangepaste badkamers en sanitaire voorzieningen toe. De afgelopen jaren hebben onze loodgieters veel werkzaamheden verricht die het wooncomfort van ouderen mensen hebben verhoogd. Denk hierbij aan aanpassingen aan badkamers zoals het installeren en van een douche wc, een douchestoel of een verhoogd toilet.

Neem contact op

Kunnen wij u helpen bij reparatie, renovatie van uit een lopende installatiewerkzaamheden in Zevenaar? Of bent u geïnteresseerd in één van onze vele andere specialiteiten? Neem contact met ons op door te bellen naar 026-4433644. U kunt bovendien een bericht achterlaten via ons online contactformulier en mailen kan ook: info@cornelissenbv.nl. Wij leveren u graag gepersonaliseerd en deskundig advies bij reparaties, installaties en renovaties.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44