skip to Main Content

Een betaalbare warmtepomp

Met de Loria warmtepomp kiest u voor een betaalbare warmtepomp van de hoogste kwaliteit. De Loria maakt gebruik van de warmte die zich in de buitenlucht bevindt om (het tapwater in) uw woning of andersoortig pand te verwarmen. Dit is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens goed voor uw energierekening. En heeft u in de zomer behoefte aan extra koeling? Ook deze optie kan probleemloos in de Loria geïntegreerd worden. Een van de belangrijke voordelen die de Loria met zich meebrengt, is dat deze niet afhankelijk is van een gasaansluiting. Bent u benieuwd naar de vele andere redenen om voor deze warmtepomp te gaan? En waarom u juist voor de plaatsing ervan voor Cornelissen Installatietechniek B.V. zou moeten kiezen? U leest het hieronder!

Ontdek de kernkwaliteiten van de Loria warmtepomp

De Loria is een zeer populair type warmtepomp, met name bij nieuwbouwprojecten en grootschalige renovaties. Dat is niet verwonderlijk als u bedenkt dat deze warmtepompinstallatie:

  • Verkrijgbaar is in verschillende vermogensklassen
  • Zeer compact is
  • Tapwater tot 55°C kan opwarmen
  • Zelfs bij -20°C nog werkt
  • Zeer eenvoudig te onderhouden is
  • Uitgebreid kan worden met een koelingsfunctie en een boilervat van 190 liter

Maak kennis met onze werkwijze

Cornelissen Installatietechniek B.V. staat al sinds 1907 bekend als een installatiebedrijf dat maatwerk hoog in het vaandel heeft staan. Dit zult u al merken gedurende de adviesfase. Wij kunnen ons voorstellen dat u zich niet dagelijks met warmtepompinstallaties bezighoudt. Onze ervaren en zeer goed opgeleide experts staan u daarom graag bij met professioneel advies. Daarvoor inventariseren ze grondig uw voorkeuren en situatie. Zo weet u zeker dat u de beschikking krijgt over een optimaal passende warmtepomp. Wellicht is dat in uw geval een Loria warmtepomp met een vermogen van 4 Kw, of juist eentje van 10 Kw. Ongeacht de warmtepomp die u kiest, heeft u bij ons de zekerheid dat deze zeer vakkundig geïnstalleerd wordt.

Vragen of een offerte aanvragen? Bel of mail ons!

Heeft u nog vragen over de Loria warmtepompinstallatie? Bijvoorbeeld of deze ook geschikt is voor uw specifieke situatie? Of wilt u direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Dat doet u telefonisch via 026-4433644. Mailen mag naar info@cornelissenbv.nl. U kunt bovendien ons online contactformulier gebruiken. Met Cornelissen Installatietechniek B.V. garandeert u zich van een snelle levering en kundige plaatsing van uw Loria warmtepomp!

Nieuws


Installatiemonitor 2023

Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44