skip to Main Content

Een lucht water warmtepomp gezocht?

Bent u op zoek naar een lucht water warmtepomp? Uw warmtepomp voor lucht en water vindt u bij Cornelissen Installatietechniek. Onze waterpomp zorgt ervoor dat uw woning op een milieuvriendelijke wijze wordt verwarmd. Hierbij wordt de warmte die zich in de buitenlucht bevindt omgezet in energie. Duurzaam en ook nog eens goed voor uw portemonnee. Tevens heeft onze lucht water warmtepomp een hoog rendement. De warmtepomp voor warme lucht en water gaat lang mee en is daarbij zeer onderhoudsvriendelijk. Lees verder en ontdek meer over onze lucht water warmtepomp of neem direct contact op!

De kwaliteiten van onze lucht water warmtepomp

Onze warmtepomp voor lucht en water heeft vele kwaliteiten. Zo is onze lucht water warmtepomp verkrijgbaar in verschillende vermogensklassen en is deze zeer compact. Het tapwater kan tot wel 55 graden celsius opwarmen en werkt zelfs bij -20 graden nog. En hebben wij u al verteld dat onze warmtepomp voor lucht en water zeer gemakkelijk te onderhouden is? Ook kan onze lucht water warmtepomp worden uitgebreid met een koelingsfunctie en een boilervat van 190 liter. Kortom, onze warmtepomp voor lucht en water heeft u veel te bieden. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden!

Installatiebedrijf Oosterbeek

Uw lucht water warmtepomp bij Cornelissen BV

Kiest u voor een warmtepomp voor lucht en water bij Cornelissen Installatietechniek? Dan profiteert u bij ons van vele voordelen. U profiteert bij ons van onder andere:

  • Een gespecialiseerd familiebedrijf met jaren ervaring
  • Persoonlijke benadering en vooraf een op maat gemaakte offerte
  • Een lucht water warmtepomp van hoogwaardige kwaliteit
  • Flexibele service, zowel in de weekenden als de avonden

Kortom, een warmtepomp voor lucht en water bij Cornelissen BV levert u vele voordelen op. Ontdek onze flexibele service, hoogwaardige kwaliteit en professionaliteit vandaag nog!

Laat vandaag nog uw lucht water warmtepomp installeren

Spreekt een warmtepomp voor lucht en water u wel aan en kunt u niet wachten om uw woning op een milieuvriendelijke wijze te verwarmen? Wenst u meer te weten over de specificaties? Of heeft u vragen over onze prijzen? Benader ons dan vandaag nog voor meer informatie. Bel ons direct via 026-4433644, stuur een mailtje naar info@cornelissenbv.nl of laat via ons online contactformulier een bericht achter. Kies voor groene energie en laat onze ervaren professionals uw lucht water warmtepomp vakkundig installeren!

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossingĀ verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44