skip to Main Content

Nefit EnviLine

Een volledig elektrische oplossing

Met 80% schone energie uit buitenlucht levert de Nefit EnviLine split warmtepomp een enorme besparing op. Hierdoor zijn een aparte airco en een cv-ketel niet nodig. Tevens een gasaansluiting is niet nodig. EnviLine werkt volledig op elektriciteit en is in combinatie met een Nefit PV-systeem tot 100% duurzaam. In tegenstelling tot de meeste warmtepompen haalt Nefit EnviLine zelfs bij -20°C nog warmte uit de buitenlucht. Onder Nederlandse omstandigheden zal de warmtepomp dus altijd aan het werk zijn.

Nefit Enviline zorgt voor warmte, warm water én verkoeling

Nefit EnviLine warmtepomp kan zijn werking ook omkeren en de woning koelen. Dankzij het grote vermogen van de EnviLine kan hij zelfs bij hoge buitentemperaturen (tot 37°C) de binnentemperatuur terugkoelen tot aangename waarden. Met hoog rendement, dus uiterst energiezuinig.

Belangrijkste voordelen

■ Geen cv-ketel en gasaansluiting nodig
■ Voor nieuwbouw en bestaande bouw
■ Tot 40% energiebesparing op verwarming
■ Koeling met hoog rendement, geen aparte airco nodig
■ Royaal warm water
■ Uitzonderlijk stille buitenunit

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44