skip to Main Content
Nieuw: Honeywell Evohome

Nieuw: Honeywell Evohome

U bent aan het werk in de studeerkamer, en de kinderen zitten op school. Waarom dan het hele huis verwarmen?
Het is logisch dat u alleen de delen van uw huis verwarmt die u daadwerkelijk gebruikt.

Met evohome creëert u slimme zones in uw huis – bijvoorbeeld de werkkamer, of de keuken en de woonkamer. Zo voelt u zich comfortabel in de kamers die u gebruikt en zet u de verwarming lager in de ruimtes waar u op dat moment niet bent.

Met Honeywell Evohome neemt u de regie in handen. Zo kunt u voor iedere ruimte in huis de temperatuur apart regelen en inschakelen op het moment en de temperatuur die u wilt.

Bovendien kunt u vanaf uw mobiele telefoon de verwarming uitschakelen als u een keer later thuis komt of omgekeerd.

Hoe werkt het?
Zoneregeling
Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis, programmeer uw verwarming. Bekijk de video

Wij van Cornelissen installatietechniek zijn reeds zeer bedreven in het toepassen van deze systemen. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en een offerte.

Maximaal warmwatercomfort met minimale afmetingen..

Wonderbaarlijk“, dat zal uw reactie zijn wanneer u de nieuwste HR-combiketel Aqua-Max gebruikt. Altijd de gewenste warmte in iedere ruimte. Ruim voldoende warm water op het moment dat ú het nodig heeft. Geen moeilijke aansluitingen om de ketel bij te vullen. Een lager energieverbruik en daarmee ook een lagere energierekening. Dát is de Aqua-Max, de nieuwe standaard voor energiezuinige en gebruiksvriendelijke HR-combiketels.

De slimste technieken in één toestel

Een HR-combiketel moet vooral doen waarbij voor bedoeld is: u voorzien van alle comfort op het gebied van warmte en warm water. Dat stond bij de ontwikkeling van de Aqua-Max ook voorop. Itho heeft zichzelf de vraag gesteld: hoe kunnen we een HR-combiketel ontwikkelen die nóg meer comfort biedt en nóg energiezuiniger is? De slimste technieken werden daarvoor verenigd in één wonderbaarlijk toestel: de Aqua-Max.

Buitengewoon comfort

Altijd voldoende warm water wanneer ú dat nodig heeft. Dit zogenaamde tapwatercomfort is ingedeeld in tapklassen. Hoe hoger de klasse, hoe groter de hoeveelheid warm water die de ketel per minuut kan leveren. Voor iedere tapklasse is er een Aqua-Max die ruimschoots voldoende warm water biedt om aan de gestelde eisen te voldoen. De tapklassen 5 en 6 zullen voorjaar in 2010 beschikbaar zijn.

Een zeer laag energieverbruik

De Aqua-Max behoort tot de meest zuinige HR-combiketels van dit moment. Zo is de Aqua-Max een modulerende ketel. Dit houdt in dat de ketel steeds zachtjes aan staat, en afhankelijk van de vraag steeds harder of zachter gaat branden. Op een laag pitje branden is namelijk zuiniger dan steeds volgas aan- en uitschakelen. Daarnaast stelt de Aqua-Max zichzelf continu bij, op zoek naar het meest optimale rendement!

Gemak door gebruiksvriendelijkheid

De Aqua-Max denkt óók aan uw gemak. Een duidelijk LED-display vertelt u in drie standen wat de status van de ketel is: ok, bijvullen of service. U ziet dus zelf wanneer de ketel bijgevuld moet worden. En dat doet u gewoon zelf door de kraan onderaan de ketel te openen! Voldoende gevuld, dan gaat het display terug naar ok en kunt u de kraan sluiten.

De Aqua-Max

* Een optimum aan comfort en energiebesparing
* Optimale verbranding door gasadaptieve regeling
* Zeer laag geluidsniveau
* Eenvoudig zelf bij te vullen
* Overzichtelijk LED-display
* Compact formaat met innovatief design
* Minimaal drie jaar garantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44