skip to Main Content

Ontstoppingsdienst Arnhem

Is uw riool of afvoer verstopt en zoekt u de hulp van een ontstoppingsdienst in Arnhem? Dan kunt u de hulp van Cornelissen installatietechniek ongetwijfeld goed gebruiken. Wij zijn het aangewezen ontstoppingsbedrijf in de regio Arnhem, voor het grondig ontstoppen van uw verstopping. Of het nu gaat om een verstopping in de afvoer, leiding of riolering, onze ontstoppingsdienst weet als geen ander de oorzaak te achterhalen en het probleem op een duurzame wijze op te lossen.

Uw verstopping razendsnel verholpen

Wij werken als ontstoppingsdienst met geavanceerde materialen en innoverende technieken, waardoor de oorzaak van de verstopping eenvoudig en snel gevonden kan worden. Doordat wij op zoek gaan naar de bron, voorkomt ons ontstoppingsbedrijf in Arnhem dat er vaker verstoppingen ontstaan. Dit scheelt u op den duur veel ellende en bespaart een enorme hoeveelheid kosten. De kosten voor onze ontstoppingsdienst zijn overigens sowieso al laag, aangezien wij met ons materieel razendsnel iedere verstopping in Arnhem en omstreken ongedaan kunnen maken.

CV Ketel

Laat de stankoverlast verdwijnen

Een verstopping hoeft overigens niet altijd een reden te zijn om onze ontstoppingsdienst in te schakelen. U kunt namelijk ook een beroep doen op ons ontstoppingsbedrijf, zodra u last heeft van een onaangename lucht in huis of op het werk. Meestal is dit een teken dat er een probleem in de leiding of riolering is ontstaan. Door het uitvoeren van een hoogwaardige inspectie, kunnen wij het probleem snel lokaliseren. Zodra de oorzaak is vastgesteld van de stankoverlast, zullen onze ontstoppingsspecialisten er uiteraard voor zorgen, dat de stank zo snel mogelijk voor goed verdwijnt.

Brede kennis en ervaring

Onze ontstoppingsdienst beschikt over enorm veel kennis en ervaring. Dit hebben wij bovendien niet alleen op het gebied van ontstoppen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in talloze andere werkzaamheden. Vooral op het gebied van installaties en loodgieterswerkzaamheden is onze organisatie zeer bekwaam. Neem gerust contact met ons op als u meer over ons wilt weten of snel een ontstoppingsdienst in Arnhem nodig heeft.

Neem contact op

U kunt onze ontstoppingsdienst bereiken via 026 44 33 644 of u kunt een e-mail sturen naar info@cornelissenbv.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Nieuws


Installatiemonitor 2023

Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44