skip to Main Content

Projectleider

Cornelissen installatietechniek is een familiebedrijf dat al ruim 115 jaar gevestigd is in de regio Arnhem. Wij zijn actief op het gebied van verduurzaming van bestaande woningen door middel van warmtepompen, zonneboilers en vloerverwarming. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor cv-installaties, sanitair, zink- en dakwerk, loodgieters- en elektrawerkzaamheden. Wij zijn zowel actief in de renovatie als nieuwbouw.

De functie:

Als projectleider ga je werken aan verschillende installaties. Zoals verwarmingsinstallaties en airconditioning, sanitaire installaties (keukens/badkamers e.d.) Je begeleid projecten van A tot Z.

Dit begint met het eerste gesprek met de klant tot en met de oplevering. Je bent verantwoordelijk voor het calculeren van het project en opstellen van de offerte. Na opdracht verzorg je de werkvoorbereiding en stuur je de monteurs aan.

Het is jouw verantwoordelijkheid dat jouw projecten vloeiend verlopen door een goede voorbereiding en coördinatie.

Wat zijn de functie-eisen?

 • Relevante werkervaring
 • Representatief, betrouwbaar en goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent bereid om cursussen te volgen
 • Je woont in de omgeving Oosterbeek (straal van ongeveer 50 kilometer)

Wat bieden wij?

 • Complete arbeidsvoorwaarden op basis van van leeftijd en ervaring
 • Afwisselende werkzaamheden
 • Een prettige werksfeer in een klein team
 • Verantwoordelijkheid

Heb jij interesse?

Zoek je een baan in de installatietechniek en wil je werken in een dynamische, groeiende, stabiele en ontwikkelingsgerichte omgeving? Bij een bedrijf dat veel ruimte biedt voor eigen inbreng, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en zelfinitiatief? Een bedrijf waar de tevredenheid van de medewerkers hoog in het vaandel staat? Een bedrijf dat met enthousiaste medewerkers prachtige kleine en middelgrote projecten maakt?  Reageer dan en stuur dan je CV naar info@cornelissenbv.nl 

  Kom meteen in contact over jouw nieuwe baan!

  CV toesturen (kan later ook. Is niet verplicht)

  Bron


  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

  Back To Top
  026 443 36 44