skip to Main Content

Vacature: Servicemonteur Arnhem

Storingen oplossen en onderhoud uitvoeren zijn jouw specialiteiten en met jouw vaardigheden en expertise sta je paraat om bij verschillende klanten langs te gaan. Als ambassadeur van ons bedrijf zorg je ervoor dat storingen in een mum van tijd verholpen worden. Of het nu gaat om CV-ketels, warmtepompen, airco’s of verdelers, jij draait er je hand niet voor om. Klinkt dit als muziek in de oren? Reageer dan meteen onderaan deze pagina!

Dit ga je doen als servicemonteur in Arnhem

Stel je voor: je staat voor een CV-ketel die buitensporig veel gas verbruikt. Als servicemonteur ga je meteen aan het denken. Is het vermogen van de ketel mogelijk te hoog? Je neemt de tijd om het te onderzoeken en bekijkt nauwkeurig wat de afgifte is. Vervolgens ga je aanpassingen maken om alles weer optimaal te laten functioneren. Het inregelen van de parameters is een uitdagende klus die een flinke dosis vakmanschap vereist.

We dagen je uit met diverse en uitdagende projecten. Als servicemonteur kom je in aanraking met een breed scala aan situaties en technische vraagstukken. Je hebt de mogelijkheid om je kennis en vaardigheden continu te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde en je zult steeds weer nieuwe uitdagingen aangaan.

 • Zelfstandig uitvoeren van diverse service- en onderhoudswerkzaamheden aan centrale verwarmings- en mechanische ventilatiesystemen.
 • Inbedrijfstellen en inregelen van nieuwe installaties.
 • Advies geven over vervanging of vernieuwing van installatie-onderdelen of gehele installaties.
 • Eens per vier weken heb je een week storingsdienst, waarvoor je extra toeslagen krijgt.
 • Je werkgebied is de regio Arnhem en omstreken.

Bussen Cornelissen Installatietechniek

Dit bieden wij een servicemonteur in Arnhem

 • Een goed salaris van minimaal €2.500,- en maximaal €3.500,- bruto per maand.
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen en 8% vakantiegeld.
 • Afwisselende werkzaamheden in de regio Arnhem.
 • We zorgen goed voor je pensioen. 70% betalen wij en je betaalt zelf 30% mee aan je pensioen.
 • Je komt in dienst bij een bedrijf dat bezig is met duurzaamheid. Dat maakt dat je niet hoeft te vrezen voor je baan in de toekomst.
 • Bedrijfsbus, werkkleding en (elektrisch) gereedschap.
 • Cursussen en/of opleidingen.

Over Cornelissen Installatietechniek

Cornelissen Installatietechniek is een bedrijf dat al meer dan 115 jaar in de regio Arnhem zit. Wij helpen mensen met het verduurzamen van hun woning. We installeren bijvoorbeeld warmtepompen. Ook kunnen mensen bij ons terecht voor cv-installaties, sanitair, zink- en dakwerk, loodgieters- en elektra werkzaamheden. We werken aan projecten waarbij we bestaande gebouwen vernieuwen, maar ook verrichten we werkzaamheden in de nieuwbouw.

We streven naar een prettige werksfeer waarin iedereen het gesprek met elkaar aan durft te gaan. Ook wanneer het om minder leuke onderwerpen gaat. Om de ontwikkeling van onze medewerkers te bevorderen, voeren we iedere twee maanden evaluatiegesprekken. Ons bedrijf heeft een sociaal karakter en we gaan verder dan alleen werk; we staan altijd klaar om elkaar te helpen.

Dit breng je mee als servicemonteur in Arnhem

Jij bent niet bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ook wanneer het iets is wat je nog nooit eerder hebt gedaan, je staat open voor alles. Bij ons kun je nieuwe vaardigheden ontwikkelen en groeien als professional. We waarderen jouw flexibiliteit en bereidheid om te leren en aan te pakken wat er op je pad komt.

 • Je bent een servicemonteur met kennis van CV-ketels, warmtepompen, mechanische ventilatie, luchtbehandeling, sanitair, gasinstallaties, vloerverwarming en riolering.
 • Wij helpen veel consumenten en het is zeer prettig als je weet hoe je goed met consumenten om moet gaan. Je communiceert prettig.
 • Openstaan voor nieuwe uitdagingen en bereidheid om te leren en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.
 • In bezit van een rijbewijs.

Reageren?

Klinkt dit als jouw ideale baan? Geweldig! Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Een cv hoeft niet eens. Dat komt later wel!

  Kom meteen in contact over jouw nieuwe baan!

  CV toesturen (kan later ook. Is niet verplicht)

  Bron


  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

  Back To Top
  026 443 36 44