skip to Main Content

Uw woning verduurzamen

Uw woning verduurzamen en besparen op uw gasrekeningen? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw woning duurzamer te verwarmen. Denk hierbij aan een (hybride) warmtepomp, een efficiënter warmwater systeem, zonnepanelen en led-verlichting. Wij adviseren u graag wat voor u de best passende oplossingen zijn. Want geen een woning of woonwens is hetzelfde.

Cornelissen Installatietechniek is specialist in duurzame installaties voor zowel particulier als zakelijk gebruik in onder andere Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp en Zevenaar. Wij leveren producten die uw wooncomfort – en gemak op een duurzame manier vergroten.

Start met besparen op uw gasrekening

Een warmtepomp is dan een geschikte oplossing. Gas wordt steeds duurder en zal op termijn beperkt beschikbaar zijn. Een warmtepomp is dé duurzame verwarmingsoplossing en maakt uw huis klaar voor de toekomst.

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp zorgt voor een flink lagere gasrekening. Een warmtepomp werkt op stroom. Je verbruikt tot 60 procent minder gas dan met een cv-ketel. Hiermee bespaar je aanzienlijk op je energierekening. De warmte die met het gebruik van een warmtepomp wordt geproduceerd, bestaat uit de energie die aan de omgeving wordt onttrokken (lucht, water of bodem) en de energie die nodig is voor het oppompen. In feite betaalt u dus alleen voor de energie die nodig is voor het oppompen. Door deze manier van verwarmen daalt uw gasverbruik en wordt een zeer hoge rendement behaald.

Zonne-energie

De zon schijnt dagelijks. In het voorjaar, de zomer en nazomer voelen we de heerlijke warme zonnestralen. Deze gratis zonnestralen zijn een perfecte duurzame energiebron. Door deze zonnestralen op een slimme manier op te vangen kunnen we deze energie gebruiken voor verwarmen van uw woning of bedrijfsruimte en voor het opwekken van elektriciteit. Met uw eigen woonhuis of bedrijfsgebouw kunt u zelf energie opwekken waarmee u uw energiekosten sterk reduceert.

zonnepanelen

Subsidie voor verduurzamen

Verduurzamen  wordt steeds interessanter in Nederland. Dankzij subsidies vanuit de overheid worden aanschafkosten van bijvoorbeeld een warmtepomp lager. Zo krijgt u in 2022 maar liefst €2.400 subsidie voor het aanschaffen van een (hybride) warmtepomp! Daarnaast verduurzaamt u uw woning en daalt uw energielabel. Denkt u zelf na over een dergelijk systeem? Laat u dan eens informeren en bekijk of u in aanmerking komt voor subsidie.

Specialist in milieuvriendelijke oplossingen

Wij helpen u graag met deskundig advies of om uw woning te verduurzamen. Onze klanten waarderen ons al jaren om:

 • Persoonlijke advies en benadering
 • Onze offertes, die een vertaling zijn van uw wensen
 • Hoogwaardige producten
 • Ons deskundig personeel
cornelissenbv

Interesse?

Heeft u interesse in deze duurzame manier van verwarming? En wilt u ook een flinke energiebesparing realiseren? Neem dan contact op met de specialisten van Cornelissen Installatietechniek. Wij komen graag bij u langs om te inventariseren wat de meest geschikte oplossing is voor uw woning en of u eventueel in aanmerking komt. Afspraak maken of interesse in een vrijblijvende offerte voor een warmtepomp, bel dan naar 026-4433644 of vul het contactformulier in.

  Vrijblijvend informatie of een Offerte Aanvragen!

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

  Nieuws


  Installatiemonitor 2023

  Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

  Lees meer

  Onze visie

  Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

  Meer over ons

  Back To Top
  026 443 36 44