skip to Main Content

Kies ook voor duurzaamheid en rendement!

Wilt u ook het gehele jaar door genieten van warm water met een hoger rendement dan welke HR gasketel dan ook? Kies dan voor een warmtepomp boiler. Een dergelijke boiler verbruikt gemiddeld 60 tot 70 procent minder elektriciteit dan klassieke elektrische boilers. Informeer eens naar de mogelijkheden bij Cornelissen Installatietechniek. Wij zijn werkzaam in onder andere Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp en Zevenaar en hopen ook u van dienst te kunnen zijn!

De werking

Een warmtepomp boiler is erg energiezuinig. De warmtepomp onttrekt warmte aan de omgevingslucht. De lucht wordt door een ventilator aangezogen, waarna de lucht door een warmtewisselaar met koelmiddel geleid wordt. Op deze manier ontstaat gas, dat na compressie tot 85 graden Celsius wordt opgewarmd. Vervolgens wordt met behulp van een tweede wisselaar de warmte doorgegeven aan het water in de boiler. Dit water kan tot wel 70 graden worden opgewarmd, waarbij ongeveer twee derde van de energie aan de lucht wordt ontrokken. Door de ingebouwde warmtepomp levert een dergelijke boiler wel 3 maal zoveel energie op, dan de energie die wordt verbruikt. U snapt dus wel waarom een warmtepomp boiler een zeer rendabele investering is. .

Installatiebedrijf Oosterbeek

’Groene’ ontwikkelingen

Met de huidige ontwikkelingen op het gebied van duurzame, groene energie wordt het voor steeds meer huishoudens interessant om ook voor duurzame oplossingen te kiezen. Zeker nu de overheid op grote schaal subsidies verstrekt om het gebruik van groene energie aan te moedigen, is het wellicht voor u de moeite waard eens te bekijken of een warmtepomp voor uw woning een juiste keuze is. Cornelissen Installatietechniek kan u hierbij van advies voorzien.

Waarom een warmtepomp?

Wanneer u contact opneemt met Cornelissen Installatietechniek, komen wij graag bij u langs om te bekijken welke maatregelen er nodig zijn om uw woning op een zo milieuvriendelijke wijze in te richten. Kijk hieronder eens naar de redenen waarom u voor een warmtepomp boiler zou kunnen kiezen:

  • Duurzame oplossing
  • Energiezuinig
  • Hoog rendement van uw boiler
  • Milieuvriendelijk
  • Subsidies mogelijk
  • U merkt het in uw portemonnee!

Contact

Wilt u weten of een dergelijke warmtepomp boiler iets voor uw woning is? Neem dan contact op met Cornelissen Installatietechniek. Wij staan in onder andere Arnhem, Duiven, Oosterbeek, Velp en Zevenaar dag en nacht voor u klaar en hebben tevens een eigen storingsdienst. Bel voor informatie over een warmtepomp boiler naar 0264433644 en wellicht kunnen wij u vandaag met een warmtepomp van dienst zijn!

Nieuws


Installatiemonitor 2023

Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44