skip to Main Content

Ontdek onze lage warmtepomp kosten

Bent u op zoek naar een warmtepomp met een prijs waar u stijl achterover van slaat? Bij Cornelissen Installatietechniek bieden wij enkel scherpe prijzen! Uiteraard vraagt u zich voor de aanschaf van een warmtepomp af wat een warmtepomp zal kosten. Laat ons u allereerst vertellen dat onze waterpomp een duurzamer alternatief is dan een reguliere CV-ketel. Dit maakt de aanschaf hiervan gunstiger voor uw energierekening, omdat u uiteindelijk goedkoper uit bent. Tevens bent u milieuvriendelijk en toekomstgericht bezig. Ook is onze warmtepomp onderhoudsvriendelijk. Ze behoeft weinig onderhoud, wat u ook warmtepomp kosten bespaart. Ontdek vandaag nog onze scherpe warmtepomp prijs!

Waarom is onze warmtepomp prijs zo scherp?

De reden dat onze warmtepomp weinig kosten met zich meebrengt, komt doordat dit duurzame product zich uiteindelijk aan u terugbetaalt. Onze waterpompen zijn leverbaar in diverse vermogensklassen en compact van formaat. Het tapwater warmt op tot 55 graden celsius en werkt ook bij -20 graden. De warmtepomp behoeft nauwelijks onderhoudskosten en heeft ook geen buffervat nodig. Ook is de warmtepomp voor elk type woning geschikt. Door haar hoogwaardige kwaliteit profiteert u van een uitstekend product dat lang naar behoren zal werken. Vraag onze adviseur naar onze warmtepomp prijs en schaf direct uw warmtepomp aan!

Installatiebedrijf Oosterbeek

Naast lage warmtepomp kosten, profiteert u van nog veel meer

Indien u kiest voor de scherpe warmtepomp prijs die wij u bieden, staan u nog vele andere aantrekkelijke voordelen te wachten. Zo bieden wij enkel kwalitatief hoogwaardige producten en de beste service. Bij ons profiteert u van:

  • Een gespecialiseerd familiebedrijf met jaren ervaring
  • Persoonlijke benadering en een offerte op maat
  • Een warmtepomp van de beste kwaliteit
  • Flexibele service, zelfs in het weekend en de avonden

Oftewel, wij hebben u meer te bieden dan enkel een scherpe warmtepomp prijs. Kies vandaag nog voor onze lage warmtepomp kosten en profiteer van onze voordelen!

Laat ons uw warmtepomp installeren

Gaat u ook voor onze scherpe warmtepomp prijs? Wenst u meer te weten over de specificaties van onze warmtepomp of heeft u overige vragen? Benader ons dan via 026-4433644, stuur een mailtje naar info@cornelissenbv.nl of laat via ons online contactformulier een bericht achter. Dan beantwoorden wij uw vraag zo spoedig mogelijk. Kies vandaag voor onze aantrekkelijk lage warmtepomp kosten!

Nieuws


Installatiemonitor 2023

Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossingĀ verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44