skip to Main Content

Maak kennis met Cornelissen Installatietechniek

Heeft u voor uw woning of bedrijfspand in Wageningen behoefte aan de installatie van of het onderhoud aan bijvoorbeeld leidingen, een CV-ketel of een warmtepomp? Aan elke opdrachtgever in Wageningen weet Cornelissen Installatietechniek de passendste installatie, reparatie of onderhoudsmethode te bieden. Al meer dan een eeuw zit Cornelissen in het installatievak. Ouderwets zijn wij echter geenszins. Wist u namelijk dat wij ook over al het benodigde vakmanschap omtrent warmtepompen beschikken? Lees snel verder.

Wat kan een warmtepomp voor u betekenen?

Een warmtepomp is de milieuvriendelijkste manier om uw woning of pand te verwarmen of om warm tapwater te genereren. Uniek aan een warmtepomp is dat hier geen gas voor benodigd is. In de energietransitie zijn warmtepompen dan ook onmisbare apparaten. De werking van een warmtepomp is gebaseerd op het onttrekken van warmte uit lucht, water of de bodem. Een hybride warmtepomp weet een uitstekend rendement te behalen. Omdat binnen enkele decennia elke Nederlandse woning van het gas af moet zijn, gaat waarschijnlijk vroeg of laat ook in uw woning of pand in Wageningen een warmtepomp de CV vervangen. Voor het toekomstbestendig maken en houden van uw woning, is het dus goed om hier minimaal alvast over na te denken. Natuurlijk helpt Cornelissen Installatietechniek u graag daarbij. U wilt vast weten wat een warmtepomp meebrengt qua kosten en welke subsidiemogelijkheden er zijn. Wij adviseren u daarover vakkundig en op maat, gespecificeerd op uw situatie en woning. Beschikt u naast een warmtepomp over zonnepanelen? Heel goed, want dan is uw energievoorziening volledig vergroend, is uw woning toekomstbestendig en veroorzaakt u schonere lucht in uw directe omgeving in Wageningen.

Installatiebedrijf Oosterbeek

Daarom kiest u voor Cornelissen

Wanneer u voor Cornelissen Installatietechniek kiest voor uw installatie- of onderhoudsklus in Wageningen, dan maakt u de juiste beslissing. Bij alle werkzaamheden die wij in Wageningen uitvoeren profiteert u van de volgende voordelen:

  • Familiebedrijf sinds 1907
  • Persoonlijke benadering: altijd een vrijblijvende offerte op maat
  • Louter producten en goederen van hoogwaardige kwaliteit
  • Flexibele service, dus ook reparaties en onderhoud ‘s avonds en in het weekend
  • Altijd bereikbaar, zeker voor spoedgevallen

Neem contact op voor uw gewenste installatie in Wageningen

Heeft u vragen over wat een warmtepomp voor uw woning in Wageningen kan betekenen? Of wilt u van één van onze andere services gebruik maken? Neem dan contact met ons op, zodat wij u spoedig van dienst kunnen zijn. Bel 026-4433644, stuur een mailtje naar info@cornelissenbv.nl of laat via ons online contactformulier een bericht achter. Graag zouden we met u een afspraak maken om onze diensten zo goed mogelijk af te stemmen op de door u gewenste klus in Wageningen.

Nieuws


Installatiemonitor 2023

Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44