skip to Main Content

Geen kalkaanslag

Geen kalkaanslag op douchewand, tegels en sanitair.

Duurzame oplossing

Geen schade door kalk aan de badkamer, keukenapparatuur of gezondheid

Bespaar geld

Bespaar vaatwasmiddel, zout en glansspoelmiddel en geef apparaten een langere levensduur.

Nooit meer last van kalk

In Nederland zit er over het algemeen een behoorlijke hoeveelheid kalk in ons water. Dat is niet alleen schadelijk voor onze gezondheid, het kan ook schade aanbrengen aan uw keukenapparatuur en uw badkamer. Gelukkig biedt Cornelissen BV een oplossing. Met een waterontharder maakt u namelijk zacht water van zogenaamd ‘hard water’. Wilt u graag een waterontharder bestellen, of wilt u hier meer informatie over? Neem dan gerust contact met ons op!

Duurzame oplossing

Met een waterontharder kunt u dus de schadelijke kalk en magnesium uit uw water verwijderen. In de waterontharder wordt het water door een cilinder met kunststof bolletjes geleid. De schadelijke stoffen blijven plakken aan deze bolletjes, waardoor ze uit het water worden gehaald. 

De apparaten zijn bijna geruisloos stil zijn en zeer weinig energie verbruiken. Waterontharders hebben een verschillende capaciteit; met de juiste capaciteit  zorg je ervoor dat je de hele dag door zacht water tot je beschikking hebt. 

De voordelen van waterontharders

Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om een waterontharder te laten installeren in hun woning. Dat is ook niet zo vreemd, u profiteert namelijk van een heleboel voordelen wanneer u een waterontharder laat installeren. Deze zetten wij graag voor u op een rij:

 • Bespaar uren boenen op kalkaanslag
 • Uw apparaten gaan langer mee, omdat deze normaal gesproken veel last hebben van de kalk in het water
 • Uw drinkwater smaakt lekkerder nadat u een waterontharder heeft laten installeren
 • U heeft veel minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig wanneer u een waterontharder laat installeren. Bij hard water heeft u namelijk meer schoonmaakmiddelen nodig om schuim te creëren
 • Heeft u last van eczeem? Er is een kans dat de gezondheid van uw huid door de waterontkalker aanzienlijk verbeterd
 • Uw kleding en textiel blijven langer mooi wanneer u ze wast in zacht water
zonnestoom boiler

Wij denken graag met u mee

De specialisten van Cornelissen BV komen u graag adviseren. Al 115 jaar helpen wij tevreden klanten, zowel particulier als zakelijk, in de regio van Arnhem. Dus heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen, wij staan u graag te woord.

Wilt u ook graag een waterontharder door ons laten installeren, of wilt u graag meer informatie? Laat uw gegevens achter via het contactformulier hier op de site, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. U kunt ook bellen naar: 026-4433644 of mailen naar: info@cornelissenbv.nl. Voor waterontharders van hoge kwaliteit schakelt u Cornelissen BV in.

  Vrijblijvend informatie of een Offerte Aanvragen!

  Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden.

  Nieuws


  Installatiemonitor 2023

  Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

  Lees meer

  Onze visie

  Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

  Meer over ons

  Back To Top
  026 443 36 44