skip to Main Content

De werking van een warmtepomp

Bent u benieuwd naar de werking van een warmtepomp? Op deze pagina van Cornelissen Installatietechniek leest u hier alles over. Een warmtepomp verwarmt uw woning op een milieuvriendelijke wijze. De warmtepomp zet energie vanuit de bodem, de lucht of het water om in energie. Deze warmte wordt gebruikt om uw woning te verwarmen en u daarmee ook van warm tapwater te voorzien. Een warmtepomp maakt gebruik van groene energie, wat een zeer milieuvriendelijke manier is om energie op te wekken. Het rendement van een warmtepomp is tevens hoog. Een warmtepomp gaat dan ook lang mee en u heeft hier weinig onderhoud aan. Ontdek ook de magnifieke werking van de warmtepomp en kies er vandaag nog voor een warmtepomp bij u te installeren!

Het rendement van een waterpomp

Over de werking van de waterpomp hebben wij u al verteld dat de energie van de waterpomp uit de omgeving (de lucht, het water en de bodem) wordt onttrokken. Deze energie wordt tevens gebruikt voor het oppompen van de waterpomp. Simpelweg betaalt u enkel voor de energie die gebruikt wordt voor het oppompen van uw waterpomp. Doordat juist deze manier van verwarmen gebruikt wordt, behaalt uw warmtepomp zeer hoge rendementen. De warmtepomp heeft dan ook een hoger rendement dan een reguliere CV-ketel. Dit is allemaal mogelijk gemaakt dankzij de unieke, doeltreffende werking van de waterpomp.

Installatiebedrijf Oosterbeek

De voordelen van de werking van onze waterpomp

Kiest u voor de aantrekkelijke voordelen van de werking van onze waterpomp? Dan profiteert u hiermee nog van tal van andere voordelen bij Cornelissen Installatietechniek.
Ons bedrijf heeft u namelijk veel te bieden. Wij bieden u onder andere:

  • Een gespecialiseerd familiebedrijf met jarenlange ervaring
  • Persoonlijke benadering en een offerte op maat vooraf
  • Een optimale werking van uw waterpomp
  • Flexibele service, zowel in de weekenden als de avonden

Ja, ik kies ook voor een waterpomp

Bent u benieuwd wat onze waterpomp voor u kan betekenen? Heeft u nog vragen over onze scherpe prijzen? Of heeft u overige vragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag om meer informatie. Bel 026-4433644, stuur een mailtje naar info@cornelissenbv.nl of laat via ons online contactformulier een bericht achter. Ontdek ook de uitstekende werking van onze waterpomp vandaag nog!

Nieuws


Installatiemonitor 2023

Ruim 95% van de woningeigenaren die in 2022/2023 een warmtepomp hebben laten plaatsen is tevreden…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossingĀ verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44