skip to Main Content

Zonnepanelen Ede

Iedere dag schijnt de zon. Of het nu zomer of winter is, zonnestralen verwarmen dagelijks de aarde. Omdat voor niets de zon op gaat, zijn deze zonnestralen een ideale duurzame energiebron. Door de zonnestralen via zonnepanelen in Ede op te vangen, kan deze energie worden gebruikt om uw huis of bedrijfsruimte te verwarmen, maar ook om elektriciteit op te wekken. Zo kunt u door middel van de juiste zonnepanelen eenvoudig energie opwekken en daarmee bij u in Ede, de energiekosten enorm reduceren.

Een schone en frisse leefomgeving

Cornelissen Installatietechniek b.v. is al vele jaren gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. Wij leveren graag een degelijke bijdrage aan het behoud van het milieu. Vanuit deze ‘groene’ gedachte, werken wij voortdurend aan innoverende technieken en passen wij regelmatig duurzamere oplossingen toe. Zo zorgen wij er voor dat onze leefomgeving schoon en fris blijft, terwijl u in Ede profiteert van lage tarieven.

zonneboiler zonnecollector

Relatief lage investeringskosten

Voor het plaatsen van zonnepanelen zijn verschillende subsidieregelingen beschikbaar voor panden in Ede en omgeving. Zo kunt u voor relatief lage investeringskosten, de zonnepanelen aanschaffen die geschikt zijn in uw situatie. De techniek die wij gebruiken bij het installeren van zonnepanelen, zorgt ervoor dat wij deze kunnen installeren op vrijwel ieder gebouw in Ede. Daarmee bestaat de mogelijkheid dat iedereen een persoonlijke bijdrage kan leveren aan een duurzame leefomgeving.

Ontvang een deskundig advies

Wij geven u graag een deskundig advies als u geïnteresseerd bent in het plaatsen van zonnepanelen. Door zorgvuldig met u mee te denken en te kijken naar uw situatie, zijn onze specialisten in staat om de juiste zonnepanelen in Ede te adviseren, waarmee u het milieu en uw portemonnee het meest spaart. Neem hiervoor snel contact met ons op en stap nu ook over op duurzame energie.

Nieuws


warmtepomp-installeren

Woning koelen met een warmtepomp

Duurzame manier van koelen We zijn met zijn allen druk bezig om Nederland te verduurzamen.…

Lees meer

Onze visie

Al ruim 115 jaar zijn wij het aanspreekpunt in Arnhem en omgeving voor kwalitatief hoogwaardige installaties voor particulier en zakelijk gebruik. Samen met ons maakt u de stap naar een energiezuinige en duurzame verwarmingsinstallatie. Door te kiezen voor een duurzame oplossing verlaagt u de kosten op energieverbruik en draagt u bij aan een beter klimaat.

Meer over ons

Back To Top
026 443 36 44