Bel ons:

026 44 33 644

7 dagen 24 uur per dag bereikbaar

Familiebedrijf sinds

1907

ketel3
slider
Radiatoren
evohome-Empfang-Arztpraxis

Ontstoppingsdienst Arnhem (24/7 service)

Is uw riool of afvoer verstopt en zoekt u de hulp van een ontstoppingsdienst in Arnhem? Dan kunt u de hulp van Cornelissen installatietechniek ongetwijfeld goed gebruiken. Wij zijn het aangewezen ontstoppingsbedrijf in de regio Arnhem, voor het grondig ontstoppen van uw verstopping. Of het nu gaat om een verstopping in de afvoer, leiding of riolering, onze ontstoppingsdienst weet als geen ander de oorzaak te achterhalen en het probleem op een duurzame wijze op te lossen.
Ontstoppingsdienst Arnhem

Uw verstopping razendsnel verholpen

Wij werken als ontstoppingsdienst met geavanceerde materialen en innoverende technieken, waardoor de oorzaak van de verstopping eenvoudig en snel gevonden kan worden. Doordat wij op zoek gaan naar de bron, voorkomt ons ontstoppingsbedrijf in Arnhem dat er vaker verstoppingen ontstaan. Dit scheelt u op den duur veel ellende en bespaart een enorme hoeveelheid kosten. De kosten voor onze ontstoppingsdienst zijn overigens sowieso al laag, aangezien wij met ons materieel razendsnel iedere verstopping in Arnhem en omstreken ongedaan kunnen maken.

Laat de stankoverlast verdwijnen

Een verstopping hoeft overigens niet altijd een reden te zijn om onze ontstoppingsdienst in te schakelen. U kunt namelijk ook een beroep doen op ons ontstoppingsbedrijf, zodra u last heeft van een onaangename lucht in huis of op het werk. Meestal is dit een teken dat er een probleem in de leiding of riolering is ontstaan. Door het uitvoeren van een hoogwaardige inspectie, kunnen wij het probleem snel lokaliseren. Zodra de oorzaak is vastgesteld van de stankoverlast, zullen onze ontstoppingsspecialisten er uiteraard voor zorgen, dat de stank zo snel mogelijk voor goed verdwijnt.

Brede kennis en ervaring

Onze ontstoppingsdienst beschikt over enorm veel kennis en ervaring. Dit hebben wij bovendien niet alleen op het gebied van ontstoppen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in talloze andere werkzaamheden. Vooral op het gebied van installaties en loodgieterswerkzaamheden is onze organisatie zeer bekwaam. Neem gerust contact met ons op als u meer over ons wilt weten of snel een ontstoppingsdienst in Arnhem nodig heeft.

24/7 bereikbaar

U kunt onze ontstoppingsdienst 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via 026 44 33 644 of u kunt een e-mail sturen naar info@cornelissenbv.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw Telefoonnummer (*)

Onderwerp

Uw bericht

24/7 telefonisch bereikbaar

026 44 33 644

© Copyright 2019. Sitemap | Algemene Voorwaarden